impozit chirii
impozit chirii
buna ziua -cum procedam la impozitul retinut de le pers fizice ptr chirie la spatiu -in sensul ca depunem decl 100 viram banii dar nu trebuie societatea sa se inscrie si in vectorul fiscal cu aceasta oibligatie si daca da cum ? ca prin decl 700 eu nu gasesc unde -multumesc
-
Re: impozit chirii
Nu.
Doar D100, virare impozit retinut si anul viitor D205.
Doar D100, virare impozit retinut si anul viitor D205.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
buna ziua si mii de scuze
unde anume in decl.100 specificam impozit chirie cu spatiul societatii, pe care il declara si plateste societate din 2024 , multumesc
unde anume in decl.100 specificam impozit chirie cu spatiul societatii, pe care il declara si plateste societate din 2024 , multumesc
impozitul care se retine din chirie se vireaza de societate in contul unic?...unde si vireaza obligatiile salariale, impozit profit,impozit dividende etc....sau este un cont separat?
este vorva de un pfa....pina acum impozitele pe salarii se vireaza la sectorul unde are domiciliu si nu la sectorul unde este deschis cabinetul......acum unde virez acest impozit retinut din chirii?...............
-
-
Generati declaratia si suma o sa vi se duca direct in cod 628stoenescue scrie: ↑Lun Feb 19, 2024 2:16 pm buna ziua si mii de scuze
-
bun ziua am generat declaratia 100 si nu a aparut impoztul pe chirii , ma puteti ajuta ?
Ori nu ati actualizat programul, ori ati gresit undeva. Verificati cu atentie inregistrarile facute de dvs, conform celor indicate pe blog , in legatura cu impozitul pe chirii.
-
am inregistrat 6132 la 401 cu suma pe care o platesc la chirie si 401 la 446 impozitul , am gresit undeva? daca da va rog sa ma ajuati , am ultima versiune 571
Ai factura emisa de PJ cu chirie?
-
am contract de inchiriere , cu o persoana fizica, eu sunt persoana juridica si el persoana fizica, eu platesc chirie catre persoana fizica
Asa da, pai ce cauta 401 in ecuatie?
Prin intrari introduci contractul cu tip R.
Prin intrari introduci contractul cu tip R.
urmati pasii de aici:
https://www.sagasoftware.ro/contracte-de-inchiriere-intre-firme-si-persoane-fizice-impozit-pe-venitul-din-chirii-2024/
https://www.sagasoftware.ro/contracte-de-inchiriere-intre-firme-si-persoane-fizice-impozit-pe-venitul-din-chirii-2024/