D101 / neconcordanta nota contab.-declaratie

pomparaus

Re: D101 / neconcordanta nota contab.-declaratie

#16 Mesaj de pomparaus »

Acolo unde stii ca ai depus gresit faci rectificative functie de bonificatie (trebuia sau nu trebuia sa beneficiezi de ea). Si sa stii ca inclusiv 101 are rectificativa.

popescudm702

#17 Mesaj de popescudm702 »

multumesc

vargab45

#18 Mesaj de vargab45 »

Buna seara
Am o nelamurire pe care nu le pot rezolva :(
Am primit de la Anaf o notificare ca exista necorcondanta intre D100, D101 si Bilant, decembrie2023. Firma e platitoare de impozit pe profit
Din pacate aceasta firma este prima mea firma care este impozit pe profit. Am si incurcat cu ea destul de bine :(
Am constatat ca anul trecut in trim III nu am declarat corect impozitul pe profit. In loc de plata (cu o suma destul de mare) am depus cu zero, binenteles fara plata.
Diferentele din notificare D100, D101 vin de la impozitul de profit nedeclarat. Am vrut cumva sa le rezolv...am mers inapoi la decembrie 2023, am devalidat decembrie... si de acolo, s-a schimbat si balanta... nu am scris nimic nici in plus nici in minus... numai am devalidat luna decembrie si impozitul pe profit... dupa validare nou, nu mai am sumele anterioare si s-a schimbat impozitul pe profit, contabilizat, inregistrat...totul
De 2 zile ma chinui dar deja nu mai stiu ce sa fac, cum sa rezolv :(
Aveti cumva o parere, sfat sau orice...
Va multumesc din suflet pentru ajutor

vargab45

#19 Mesaj de vargab45 »

Buna seara
Am o nelamurire pe care nu le pot rezolva :(
Am primit de la Anaf o notificare ca exista necorcondanta intre D100, D101 si Bilant, decembrie2023. Firma e platitoare de impozit pe profit
Din pacate aceasta firma este prima mea firma care este impozit pe profit. Am si incurcat cu ea destul de bine :(
Am constatat ca anul trecut in trim III nu am declarat corect impozitul pe profit. In loc de plata (cu o suma destul de mare) am depus cu zero, binenteles fara plata.
Diferentele din notificare D100, D101 vin de la impozitul de profit nedeclarat. Am vrut cumva sa le rezolv...am mers inapoi la decembrie 2023, am devalidat decembrie... si de acolo, s-a schimbat si balanta... nu am scris nimic nici in plus nici in minus... numai am devalidat luna decembrie si impozitul pe profit... dupa validare nou, nu mai am sumele anterioare si s-a schimbat impozitul pe profit, contabilizat, inregistrat...totul
De 2 zile ma chinui dar deja nu mai stiu ce sa fac, cum sa rezolv :(
Aveti cumva o parere, sfat sau orice...
Va multumesc din suflet pentru ajutor

herganiec

#20 Mesaj de herganiec »

1. în acea firmă ăncercați să restaurați ultima athivă care o aveți și verificați datele dac vă sunt ok.
2. Faceți o firmă nouă(acceasi) în SagaC, validati cu 0, apoi restaurați o arhivă din ian 2024 (din arhivele de la firma initială).. vedeți cum apar datele... și aici vedeți ce iese..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

vargab45

#21 Mesaj de vargab45 »

1.Restaurarea cum trebuie ? Numai pentru aceeasi firma? Am intrat si acolo dar nu am avut curaj să apas orice

vargab45

#22 Mesaj de vargab45 »

La întreținere baze de date? Restaurare arhiva selectata ? Va face numai pentru firma respectiva ? La restul firmelor nu se va schimba nimic? 🙈🙈🙈

vargab45

#23 Mesaj de vargab45 »

Am reușit. Mulțumesc tare mult 😁🥳

herganiec

#24 Mesaj de herganiec »

:)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns