Director economic si mandat

calfav592

Director economic si mandat

#1 Mesaj de calfav592 »

Buna ziua, se poate angaja un director economic cu un contract de mandat? Este strict doar pentru depunerea bilantului la firme fara activitate, fiind mai usor de inregistrat, si mai usor de incetat decat un contract individual de munca. Va multumesc anticipat.

calfav592

Re: Director economic si mandat

#2 Mesaj de calfav592 »

:roll:

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

Da, un contract de mandat ofera flexibilitate în ceea ce privește încheierea și încetarea colaborării, comparativ cu un contract individual de muncă. Este important să vă asigurați că persoana desemnată pentru această funcție îndeplinește condițiile legale și profesionale necesare pentru a semna situațiile financiare, ( poate fi un director economic, contabil-șef sau o persoană autorizată, membră CECCAR)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

calfav592

#4 Mesaj de calfav592 »

Directorul economic este cu studii superioare, nu este membra CECCAR. Multumesc.

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Legea contabilității cere să fie angajat potrivit legii. Contractul de mandat nu înseamnă angajat potrivit legii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

calfav592

#6 Mesaj de calfav592 »

Multumesc frumos, o sa ramanem la angajare cu CIM, si transmitere la ITM. Multumesc frumos pt. timpul acordat. O zi placuta in continuare.

Scrie răspuns