CAS ,CASS ptr.IF
CAS ,CASS ptr.IF
Hristos a inviat.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste cas si cass ptr.IF ptr.estimat 2024.Se procedeaza ca la pfa si se inscriu in decl unica conform procentului care il detine fiecare membru? Multumesc foarte mult.
Re: CAS ,CASS ptr.IF
La IF mai există niște declarații - estimat și realizat ce se depun cu certificat digital pe cod fiscal - 223 și 204. Una din ele se depune doar în anumite condiții. Declarația unică pe fiecare membru al IF este consecința directă a acelora.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Cand a-ti deschie IF?
Legat de D204 ssi D223 , exista posibilitatea de a le complecta si de a le transmite cu Saga PS ? In extensia Declaratii Anaf din saga , exista ambele decaratii . dar in programul Saga nu. Trebuiesc anumite date ale I.F. introduse in program sau chiar nu e posibil ?
- balazse246
Cel mai bine contacteaza echipa Saga, ei decid despre asemenea modificari, dar nu prea vad sanse, sunt prea putin detalii care se obtin din program.
Multumesc frumos. Le transmit cu posta pana una ,alta ca e- guvernare e mort ...
- balazse246
e-guvernare isi va revenii, nu inteleg de ce le-ai transmite prin posta.
Pentru sigurantă , din ce stiu eu , trebuiesc transmise pana.n 28 feb. Mai incerc acum poate.si revine eguvernarea. Cu siguranta o sa contactez si echipa saga , Ma pun sa fac o mie de actualizari pentru niste declaratii care mie nu.mi trebuiesc, iar cele care imi trebuiesc nu există.
O seara faina.
O seara faina.
- balazse246
Nu esti obligat sa faci actualizari de fiecare data.
Faptul ca tu vrei ca unele declaratii sa fie incluse in program nu inseamna ca are si rost, la o adica sa se introduca o declaratie unde doar o singura informatie s-ar putea prelua din program, adica venitul, iar restul nici macar nu are legatura cu evidenta (pentru care a fost creat programul).
Faptul ca tu vrei ca unele declaratii sa fie incluse in program nu inseamna ca are si rost, la o adica sa se introduca o declaratie unde doar o singura informatie s-ar putea prelua din program, adica venitul, iar restul nici macar nu are legatura cu evidenta (pentru care a fost creat programul).
-
Pt.Calinm:A-ti depus d204[se poate si la ghiseu la Anaf]pt.impartirea profitului?In,,baza,,ei faceti du unica pt.ambele CNP.uri si pt.2024 platiti CASS la minim 6 salarii[1980lei pt.fiecare membru,chiar daca a-ti fost pe o.Acesta este raspunsul de la Anaf.Bafta!