D 112 și modificare vector
D 112 și modificare vector
Bună,
Societate plătitoare de impozit pe profit are 2 angajați , dintre care una este in crestere copil , cealalta pleacă.
Întrebarea este se mai depune 112 ?
Trebuie depusa declaratia de modificare vector și dacă da cu ce data se va depune.
Multumesc
Societate plătitoare de impozit pe profit are 2 angajați , dintre care una este in crestere copil , cealalta pleacă.
Întrebarea este se mai depune 112 ?
Trebuie depusa declaratia de modificare vector și dacă da cu ce data se va depune.
Multumesc
Re: D 112 și modificare vector
trebuie să depuneți în continuare Declarația 112, chiar dacă una dintre angajate este în concediu pentru creșterea copilului și cealaltă pleacă, atâta timp cât există contracte de muncă active sau situații ce trebuie raportate.
Dacă societatea nu va mai avea niciun angajat activ (inclusiv pe cei în concediu pentru creșterea copilului), trebuie să modificați vectorul fiscal pentru a elimina obligațiile legate de contribuțiile sociale și impozitul pe veniturile din salarii.
Declarația de modificare a vectorului fiscal (010 sau 700) trebuie depusă în termen de 15 zile de la momentul în care nu mai există obligația de a avea angajați activi. În cazul dvs.: Dacă angajata care pleacă este ultima cu activitate efectivă (și nu mai aveți angajați activi), termenul este 15 zile de la data încetării contractului de muncă al acesteia.
În declarație, trebuie să indicați data încetării obligațiilor fiscale, care este data încetării contractului angajatei.
Dacă societatea rămâne fără angajați activi Nu mai aveți obligația de a depune Declarația 112.
Dacă în viitor angajați din nou personal, va trebui să depuneți din nou Declarația 010/700 pentru a actualiza vectorul fiscal.
Dacă societatea nu va mai avea niciun angajat activ (inclusiv pe cei în concediu pentru creșterea copilului), trebuie să modificați vectorul fiscal pentru a elimina obligațiile legate de contribuțiile sociale și impozitul pe veniturile din salarii.
Declarația de modificare a vectorului fiscal (010 sau 700) trebuie depusă în termen de 15 zile de la momentul în care nu mai există obligația de a avea angajați activi. În cazul dvs.: Dacă angajata care pleacă este ultima cu activitate efectivă (și nu mai aveți angajați activi), termenul este 15 zile de la data încetării contractului de muncă al acesteia.
În declarație, trebuie să indicați data încetării obligațiilor fiscale, care este data încetării contractului angajatei.
Dacă societatea rămâne fără angajați activi Nu mai aveți obligația de a depune Declarația 112.
Dacă în viitor angajați din nou personal, va trebui să depuneți din nou Declarația 010/700 pentru a actualiza vectorul fiscal.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna seara. O societate nu mai are salariati de la 01.02.2025. As vrea sa trimit D 700, dar nu merge, nu o pot trimite prin E Guvernare. Exista si o alta cale sa o depun in termen? Multumesc.
astepti pana merse site e-guvernare..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
@belibouc436: e-guvernare de vreo cateva zile nu prea merge, dar eu am scris pe google "ministerul finantelor depune declaratii" si intri pe pagina login si se deschide imediat. Asa am transmis anumite declaratii.
Buna dimineata. La mine in continuarie decl 112 imi iese cu 1 ianuarie 2024.E guvernare nu merge de citeva zile.
- balazse246
Pentru cretum
Este normal sa nu iti iasa D112 pe ianuarie 2025, o data ce inca nu a aparut fisierul pdf pe site ANAF.
E-guvernare cica a picat din cauza unor probleme la reteaua electrica.
Este normal sa nu iti iasa D112 pe ianuarie 2025, o data ce inca nu a aparut fisierul pdf pe site ANAF.
E-guvernare cica a picat din cauza unor probleme la reteaua electrica.
Buna ziua, trebuie sa depun d 700 pt modificare vector Inregistrare contributii salariale, dar citesc ca daca ai venitul total sub 100000 euro si sub 3 salariati, trebuie sa trec trimestrial. Ideea e ca angajez pe cineva pt 1 luna si as vrea prin optiune sa fie lunara declaratia. Am aceasta posibilitate prin optiune sau sunt obligata la trimestru?
Ai optiune lunara.