Bacsis incasat cu card suplimentar fata de bon
Bacsis incasat cu card suplimentar fata de bon
Buna ziua, am urmatoarea situatie: Activitatea firmei este pizzerie; comanda primita prin aplicatie fara a se specifica valoare de bacsis insa se solicita plata cu cardul la livrare. Agentul preda comanda impreuna cu bonul de casa deja batut la momentul plecarii spre livrare iar clientul multumit spune sa i se treaca pe POS o suma mai mare ca sa lase si bacsis. Cum pot inregistra legal acest venit intrucat pe card o sa intre o suma mai mare dar pe casa de marcat nu apare. Momentan am intocmit proces verbal in care am stipulat primirea acelei sume ca si bacsis, ca sa pot sa opresc impozitul de 10% dar nu mi se pare tocmai corect si complet. Aveti cumva o idee cu ce ar trebui sa fac in acest caz? Multumesc.
- balazse246
Re: Bacsis incasat cu card suplimentar fata de bon
Si cine te-a oprit sa treci ulterior in casa de marcat suma in cauza?
Pai daca vin si bat ulterior pe casa de marcat trebuie sa ii dau incasare; daca pun cash denatureaza casa si implicit dublez incasarea, daca dau card ma trimite sa incasez pe POS si iar se dubleaza. Asta m-a oprit. Multumesc de raspuns.
- balazse246
De ce te-ar duce sa incasezi pe POS, cand nici cand a livrat angentul nu te-a dus sa incasezi pe POS, ci doar agentul local a incasat prin POS?
Poate ar trebui sa descrii putin procesul de lucru sa se poate intelege totul clar si sa putem venii cu solutii.
Poate ar trebui sa descrii putin procesul de lucru sa se poate intelege totul clar si sa putem venii cu solutii.