BUNA ZIUA!
Daca ma poate ajuta cineva lucrez de multi ani in saga si pana acum nu mi s-a intamplat sa nu mi se incarce datele in decontul de tva declaratia 300. Am instalat ultima versiune de program declaratia 394 mi-a generat-o corect dar in 300 dupa ce ii dau generare nu-mi duce nimic in declaratie.
DECONT TVA
- balazse246
Re: DECONT TVA
Azi a aparut o actualizare la program, vezi daca s-a rezolvat.
-
Buna ziua!
In Saga PS am inregistrat incasari cu BF dar nu sunt preluate in decont tva, desi in RIP si Jurnalul de vanzari apar corect. Decontul imi preia doar facturile fiscale, NU si BF (rapoartele Z).
Va rog mult sa ma ajutati pentru ca nu imi dau seama ce trebuie sa fac. Mentionez ca aceasta eroare a aparut dupa ce am facut o actualizare a programulul. Va multumesc!
In Saga PS am inregistrat incasari cu BF dar nu sunt preluate in decont tva, desi in RIP si Jurnalul de vanzari apar corect. Decontul imi preia doar facturile fiscale, NU si BF (rapoartele Z).
Va rog mult sa ma ajutati pentru ca nu imi dau seama ce trebuie sa fac. Mentionez ca aceasta eroare a aparut dupa ce am facut o actualizare a programulul. Va multumesc!
- balazse246
Ai actualizat programul asa cum am mentionat mai sus?
Verifica ca la acele iesiri sa fie completate casutele "%TVA", "TVA", precum luna pentru care generezi declaratia sa fie aceeasi luna cu rapoartele Z inregistrate la "iesiri".
Verifica ca la acele iesiri sa fie completate casutele "%TVA", "TVA", precum luna pentru care generezi declaratia sa fie aceeasi luna cu rapoartele Z inregistrate la "iesiri".
-
Am actualizat programul din nou, am verificat "%TVA" si "TVA" de la iesiri, am generat corect declaratia pentru luna aprilie, (care apare sub butoanele declaratiilor), am actualizat datele, dar tot nu se modifica nimic. Am procedat la fel ca in lunile trecute cu inregistrarile si generarea decontului.
Va multumesc pentru raspunsul prompt si astept alte indrumari pentru remedierea problemei!
Va multumesc pentru raspunsul prompt si astept alte indrumari pentru remedierea problemei!
- balazse246
O data apesi pe "actualizare date", si doar dupa ce ai verificat datele (ai verificat daca sumele de la rd.45/46 este identific cu cele din fila "alte informatii" sold final 4423/4424).
-
Folosesc Saga PS, iar la "alte informatii" nu am conturile 4423/4424. In Decl.300, la rd.45/46 am diferenta dintre incasarile (doar) cu facturi (f-incasate cu bf, sau facturi incasate prin banca) si cheltuieli (acestea sunt preluate corect in dec.300), dar mai am incasari si cu Rap Z (B), nu doar cu facturi, iar aceste Rapoarte Z (B) nu sunt preluate in Dec 300. Chiar nu stiu ce pot sa fac...
- balazse246
Scuze, m-am gandit la SAGA C.
Sincer sa fiu, nu stiu ce ar aparea, cel mai bine trimite o salvare de baza de date echipei Saga sa verifice situatia, precum sa le descrii exact problema.
Sa ne zici si noua unde a fost problema.
Sincer sa fiu, nu stiu ce ar aparea, cel mai bine trimite o salvare de baza de date echipei Saga sa verifice situatia, precum sa le descrii exact problema.
Sa ne zici si noua unde a fost problema.