registru imobilizarilor

paund852

Re: registru imobilizarilor

#16 Mesaj de paund852 »

nu este cladirea firmei este in chirie

pomparaus

#17 Mesaj de pomparaus »

Daca nu e cladirea ta, de ce sa pui termopane pe banii tai? Ce intelegere exista,le refacturati proprietarului cladirii si se compenseaza cu chiria?
M-ai indus in eroare ca ai vorbit de 231,212....cum sa ajungi la registru imobilizari...Puneti intrebarile corecte pentru a primii raspunsuri corecte.

paund852

#18 Mesaj de paund852 »

aveti dreptate dar aceste ferestre sunt degradate si firma are nevoie de spatiu,proprietarul nu are posibilitate sa le inlocuieasca pot sa le bag pe chelt?

pomparaus

#19 Mesaj de pomparaus »

Da.

bizganf

#20 Mesaj de bizganf »

Buna ziua,
Va rog un ajutor !
Cum inregistrez un echipament compus din 2 piese si livrate in luni diferite?
Prima piesa livrata in mai iar cea de a 2-a in iunie si inca nu este pus in functiune nici in luna iulie, inca este pe teste.
Eu am inregistrat astfel, dar in registru de imobilizari nu da corect:
mai : 2131 -401
inregistrare in registru fara a pune numarul de luni pentru calcul al amortizarii
iunie: 2131 - 401
inregistrare in registru ca modernizare la prima inregistrare, insa la valoare totala de inventar nu cumuleaza sumele si sunt diferente intre registru si balanta.
Ce nu fac corect? sau cum e corect?

pomparaus

#21 Mesaj de pomparaus »

Pai ce logica ai de introduci la imobilizari parti dintr-un mijloc fix? Ce sa modernizezi, o bucata din mijlocul fix?!!!
De contul 223 ai auzit? Foloseste-l la fiecare bucata ce-ti vine, doar la intrari pe fc.respective - fara sa-l duci in imobilizari- si cand il ai intreg si il pui in folosinta, il inregistrezi in imobilizari in baza PV de receptie, faci NC 2133 daca e echipament cum ai zis = 223 cu suma totala cumulata si in imobilizari va avea aceasta valoare, astfel nu vei avea nici-o diferenta nicaieri.

bizganf

#22 Mesaj de bizganf »

Da, aveti dreptate!
chiar n-am avut logica!
Multumesc!

Scrie răspuns