formularul 800
formularul 800
Buna ziua,nu am primit in SPV 2 facturi de prestari servicii salubrizare din octombrie 2025 ,le am fizic si sunt platite ,trebuie sa fac acest formular ? ,multumesc
Re: formularul 800
Ai verificat in SPV Anaf daca nu le-a incarcat, ai anuntat partenerul ca nu le-ai primit si ca depui formularul 800 - practic il reclami prin formularul 800?
Da, am luat legatura cu ei mi au trimis doar una.In Spv Anaf am verificat inainte de a va contacta pe forum si nu erau.Eu deduc tva ul facturii chiar daca ei au trimis o asa târziu?mulțumesc pt ajutor
Da, deduci pentru cea trimisa/primita.
Buna grup ,
Oare ma puteti ajuta cu info unde gasesc prin formularele ANAF formularul 800 Notificare privind facturile pentru livrările de bunuri/prestările de servicii pentru care plata se face la momentul livrării/prestării, netransmise prin sistemul RO e-Factura în termenul prevăzut la art. 10 alin. (7) din OUG nr. 120/2021”.
este formulare electronic ? / Se transmite prin spv fr de contact sau prin depunere declaratii ?
multumesc ptr ajutor.
Oare ma puteti ajuta cu info unde gasesc prin formularele ANAF formularul 800 Notificare privind facturile pentru livrările de bunuri/prestările de servicii pentru care plata se face la momentul livrării/prestării, netransmise prin sistemul RO e-Factura în termenul prevăzut la art. 10 alin. (7) din OUG nr. 120/2021”.
este formulare electronic ? / Se transmite prin spv fr de contact sau prin depunere declaratii ?
multumesc ptr ajutor.
Nu există momentan. Există ordin, dar nu există pdf.
Dacă aveți ceva de semnalat din situațiile prin care ați semnala cu 800, folosiți formularul de contact.
Dacă aveți ceva de semnalat din situațiile prin care ați semnala cu 800, folosiți formularul de contact.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.