Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu inregistrarile in Saga pentru bilet la ordin primit in februarie si apoi girat, cu scadenta in aprilie.
Multumesc anticipat!
OPERARE BILETAT LA ORDIN PRIMIT SI APOI GIRAT CATRE UN FURNI
-
stoicav431
-
petrescum313
Re: OPERARE BILETAT LA ORDIN PRIMIT SI APOI GIRAT CATRE UN F
Suma respectiva apare la dvs. in extrasul de cont? Daca e girat nu cred ca mai apare operatiunea, se face compensarea.
Re: OPERARE BILETAT LA ORDIN PRIMIT SI APOI GIRAT CATRE UN FURNI
Bună ziua,
Am următoarea speță: am primit un bilet la ordin de la un client, pe care urmează să îl girez către un furnizor.
Aș dori să vă rog să îmi confirmați dacă înregistrările contabile efectuate sunt corecte.
Inițial, în secțiunea „Cecuri/Bilete la ordin”, am operat:
413 = 4111
401 = 403
Ulterior, în jurnalul de bancă, avem creat un analitic al contului 5121, denumit „Compensări”, unde am efectuat următoarele înregistrări:
5121 „Compensări” = 413
403 = 5121 „Compensări”
Vă rog să îmi confirmați dacă modul de operare este corect sau dacă sunt necesare alte înregistrări.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!
Am următoarea speță: am primit un bilet la ordin de la un client, pe care urmează să îl girez către un furnizor.
Aș dori să vă rog să îmi confirmați dacă înregistrările contabile efectuate sunt corecte.
Inițial, în secțiunea „Cecuri/Bilete la ordin”, am operat:
413 = 4111
401 = 403
Ulterior, în jurnalul de bancă, avem creat un analitic al contului 5121, denumit „Compensări”, unde am efectuat următoarele înregistrări:
5121 „Compensări” = 413
403 = 5121 „Compensări”
Vă rog să îmi confirmați dacă modul de operare este corect sau dacă sunt necesare alte înregistrări.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!