Daca iti intra la vrac, iar tu il vinzi altfel, atunci este normal ca intai il prelucrezi, iar acest lucru trebuie sa apara inregistrat si la tine la "prductie".
O alta posibilitate ar fi ca inainte de a importa datele din MarketLine sa faci productia, dupa care sa faci importul.
Monografie cafenea
Re: Monografie cafenea
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie...de mai bine de un an lucrez pe gestiune global valorica dar ptr ca nu-mi iese niciun inventar(inca n-am aflat cum trebuie inregistrata marfa folosesita in cocktailuri dar care se si vinde la liber) am trecut pe gestiunea cantitativ valorica.ce fac cu stocul global valoric,cum il trec pe gestiunea cantitativ valorica?
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie...de mai bine de un an lucrez pe gestiune global valorica dar ptr ca nu-mi iese niciun inventar(inca n-am aflat cum trebuie inregistrata marfa folosesita in cocktailuri dar care se si vinde la liber) am trecut pe gestiunea cantitativ valorica.ce fac cu stocul global valoric,cum il trec pe gestiunea cantitativ valorica?
Multumesc!
Mergi la "intrari" si introduci un aviz pe un furnizor fictiv numit "transfer" la care la "cont analitic" treci "482".
Pe o pozitie stornezi stocul de global-valoric, iar pe restul incarci cel cantitativ-valoric.
Pe o pozitie stornezi stocul de global-valoric, iar pe restul incarci cel cantitativ-valoric.
eu am scos din gestiune marfa la 31ianuarie:371.1=607.1 cu suma in rosu si am pus-o inapoi la 01.02 dar in negru.nu e corect?totusi,nu stiu cum sa pun stocul real in articole 371.1=378.1 tot in rosu
gestiunea cantitativ-valorica...tab-ul "stoc" nu este editabil
gestiunea cantitativ-valorica...tab-ul "stoc" nu este editabil
Ti-am spus mai sus cum sa procedezi, degeaba vrei sa lucrezi cu note contabile o data ce doresti sa ai evidenta cantitativ-valorica.