AIC cod invalid de tva

stefi

Re: AIC cod invalid de tva

#16 Mesaj de stefi »

Am introdus la "Intrari"' cu "Bon casa" un bon fiscal din luna august in lei unde am pus data de 01.09 si data document 11.08, iar la "intrari valuta" o achizitie de comustibil din UE in valoare de 1329lei si am ales factura, tva 0 data de 01.09 si data document 31.08. Am dat generare la d300 si nu am la nici o pozitie de regularizare din decont nici o suma. Ar trebui sa am regularizari la 2 pozitii, dar nu am nimic. Oare cu ce am gresit, ma puteti ajuta? Am la pozitia 26 cu 1329lei mai putin dar nu ar trebui sa ajunga aceasta suma in schimb pe o pozitie de regularizaro? Pana acum nu am mai avut situatie de regularizari. Tva-ul platit in august pt. acel BF inregsitrat acum in septembrie cu data de august nu ar trebui sa apara la regularizari taxa dedusa?
Multumesc!
Ultima oară modificat Vin Oct 16, 2015 5:25 pm de către stefi, modificat 1 dată în total.

tomac

#17 Mesaj de tomac »

Ce regularizare să apară la achiziții fără TVA? Vezi tu undeva rând de regularizări în decont la operațiuni scutite? Nu sunt AIC să apară pe regularizări.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stefi

#18 Mesaj de stefi »

Iar in ce priveste BF cu tva de Romania?

stefi

#19 Mesaj de stefi »

Scuze, am spus o tampenie cu regularizarea pt. intrarea in valuta, care nu continea tva.

Scrie răspuns