Note expilcative la bilant ONG
Re: Note expilcative la bilant ONG
am gasit multumesc
-
Intrebare intrebatoare: ONG-urile chiar trebuie sa intocmeasca si notele explicative?
Deci unde anume se mentioneaza obligativitatea acesor note explicative?
A depus cineva fara?
Info ANAF: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/De ... va_ong.pdfFormatul electronic constă într-un fişier PDF având ataşat un fişier cu extensia xml şi un fişier cu extensia zip. Fişierul cu extensia zip va conţine raportul administratorilor, raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, după caz, procesul–verbal al adunării generale privind aprobarea situaţiilor financiare anuale, declaraţia de asumare a răspunderii conducerii persoanei juridice pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale în conformitate cu Reglementările contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial
Deci unde anume se mentioneaza obligativitatea acesor note explicative?
A depus cineva fara?
Da se întocmesc note explicative pentru că ele sunt solicitate de Ordinul 1969/2007.
Nu se anexează la bilanțul acestora pentru că ordinul MF ce reglementează acest bilanț nu cere acest lucru.
Nu se anexează la bilanțul acestora pentru că ordinul MF ce reglementează acest bilanț nu cere acest lucru.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
in ordin nu scrie nimic nici de note nici de balanta. asta inseamna ca e ok sa nu fie cuprinse in arhiva zip? pt ca am depus asa si a fost ok, ma gandesc oare aparea pb ulterior? multumesc
am zipat strict ce e scris in ordin
am zipat strict ce e scris in ordin
-
Buna seara,
Pentru asociatiile si fundatiile care au activitate economica la ce rand completati veniturile respectiv ch din activitatile economice? Completati randurile 9, 10,11 si 12?
Multumesc
Pentru asociatiile si fundatiile care au activitate economica la ce rand completati veniturile respectiv ch din activitatile economice? Completati randurile 9, 10,11 si 12?
Multumesc
Pentru GheorgheI
Mia citeste o data ordinul si vei gasii "3. note explicative la situatiile financiare anuale prescurtate".
Mia citeste o data ordinul si vei gasii "3. note explicative la situatiile financiare anuale prescurtate".
vreau si eu notele explicative pentru ONG. Ms
nu se mai fac. cautati pe formun ca s-a discutat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”