prestari servicii instalatii electrice
- fagarasa176
Re: prestari servicii instalatii electrice
le duci pe gestiune pe alte materiale consumabile
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
si le creez pe fiecare in parte? cod 1=rigips, cod 2=cablu, sau creez la gestiune alte mat.consumabile, cod 1-mat.consumabile?
Va multumesc!
Va multumesc!
Da, creezi pentru fiecare un articole, altfel nu vei putea sa faci descarcarea, deoarece este posibil sa faci achizitii pentru mai multe lucrari si atunci ca sa poti sa te descarci corect ar fi optim sa ai articol separat.
Dar daca toate informatiile despre stoc (cantitativ-valoric) le primesti din alta parte atunci poti lucra doar "financiar" lucrand global-valoric pe "nedefinit".
Dar daca toate informatiile despre stoc (cantitativ-valoric) le primesti din alta parte atunci poti lucra doar "financiar" lucrand global-valoric pe "nedefinit".
-
Nu primesc nimic din alta parte, asta este problema, ca eu trebuie sa fac tot ceea ce ar trebui sa faca altii, deci trebuie sa lucrez cantitativ-valoric.
Va multumesc pt ajutor!
Va multumesc pt ajutor!
PEntru ce te chinui asa? Materialele le inregistrezi "suma totala+TVA" de pe factura direct in consum pe materiale auxiliare sau consumabile dupa caz! Pentru ce sa faci stoc? Ce sa descarci? Materialele merg direct la beneficiar. Stoc faci atunci cand firma cumpara materiale pentru eventuale lucrari inca nesosite. Eu lucrez cu pentru firma de instalatii electrice si asa procedez. Numai bine si spor la treaba!
-
Adica, la inregistrarea facturii in ecranul de jos, selectez nedefinit->materiale auxiliare-> valoare factura-> cont 6021 ? fara sa mai creez fiecare articol in parte si gestiune?
Va multumesc!
Va multumesc!
lucrezi pe nedefinit dar e bine sa faceti receptia articol cu articol ca sa listezi bonul de consum dupa validare.
Vezi mai jos
http://i.imgur.com/6xbFZoh.png
Vezi mai jos
http://i.imgur.com/6xbFZoh.png
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
multumesc pt ajutor!