Buna ziua,
revin si eu cu o problema. O firma platitoare de impozit pe profit si tva la incasare, imi aduce acum in 2016, facturi de iesiri (venituri din prestari servicii) din luna ianuarie 2015. Nu am depus inca bilantul si D101 pe anul 2015.
I-am spus in repetate randuri la vremea respectiva, ca imi lipsesc facturi, din cauza numerelor care nu mergeau consecutiv. De-a lungul anului, am avut chitante de incasare pt facturile respective, pe care le-am stins din alte facturi. Este vorba de aproape un facturier intreg pe care mi l-a adus acum.
Ce pot sa mai fac eu acum? Sa inregistrez ca aviz in decembrie toate aceste facturi (cu tva 24%) si sa redepun D394?
Va multumesc mult pt ajutor.
Am primit o factura din decembrie cu tva
-
-
Re: Am primit o factura din decembrie cu tva
Mentionez ca incepand cu 01.01.2016 firma trece de la impozit pe profit la micro.
Da, ca aviz și le operați ca facturi la care asociați avizul acum. Da, redepuneți D394.
Verificați și dacă se mai respectă condiția de trecere de la profit la micro după ce contabilizați acele venituri lipsă.
Verificați și dacă se mai respectă condiția de trecere de la profit la micro după ce contabilizați acele venituri lipsă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va multumesc mult pt ajutor.