Achizitii populatie 2016
Re: Achizitii populatie 2016
@cernatv : hihihihiiii ... ai dreptate ! ... acum, dupa cum zicea @danilevicis am si eu un colaborator care achizitioneaza animale vii ... si am creat un furnizor "Persoane Fizice" ... in ianuarie le-am introdus normal, ca pana acum ... trebuia sa introduc fiecare persoana fizica nominal, cu CNP ? ... asta este o aberatie ... nici nu cred ca am dreptul legal sa colectez asemenea informatii (danilevicis : "Da' nu este prelucrare de date personale de la populatie si stocare intr-o baza de date?") ... o sa trebuiasca sa inregistram firmele ca si operatori de date cu caracter personal ?!
Nu prea ai dreptul. Dar dacă pui numărul de crotal al animalului, nu crezi că merge????
Și nici nu încalci L.677. Încă. S-ar putea ca de luni să intre și animăluțele la sub incidența protecției datelor cu caracter personal.

Și nici nu încalci L.677. Încă. S-ar putea ca de luni să intre și animăluțele la sub incidența protecției datelor cu caracter personal.

@cernatv : radem, glumim, dar niste idioti scot / adopta aberatii si noi suntem obligati sa ne conformam ... pe sanatatea si nervii nostri ... 

- danilevicis
Ati vazut ca unele carnete de comercializare au data vanzarii trecuta sus, iar la alte carnete aceasta data lipseste cu desavarsire? Adica n-ai data tranzactiei, n-ai nik

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Dar ști de ce: pentru că prin Ordinul ce reglementează modelul și conținutul acelui carnet nu se prevede ca să fie trecută undeva data. Ministerul Agriculturii a considerat probabil că e total irelevantă.
- danilevicis

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic