Stat de plata
Re: Stat de plata
Tot DP mi se pare mai corect pt cei plecati in timpul lunii. Statul provizoriu il faci pt ei sa vezi suma pt DP.
Statul il faci o singura data la sf de luna si acolo le retii ce au luat prin dispozitie de plata..
Statul il faci o singura data la sf de luna si acolo le retii ce au luat prin dispozitie de plata..
Va multumesc pentru lamuriri!
- danilevicis
Am si eu o intrebare, pana acum listam un singur stat si angajatii semnau de primire pe stat.
Acum au aparut discutii ca se uitau unul la altul ce salarii au, si as vrea sa asigur secretul fiecaruia.
Ce sa le dau sa semneze ca dovada a primirii salariului? Fluturasii in dublu exemplar ( un fluturas il pun la dosar), pe urma statul integral nesemnat il pun la dosar cu fluturasii semnati in spate ca si anexe?
Acum au aparut discutii ca se uitau unul la altul ce salarii au, si as vrea sa asigur secretul fiecaruia.
Ce sa le dau sa semneze ca dovada a primirii salariului? Fluturasii in dublu exemplar ( un fluturas il pun la dosar), pe urma statul integral nesemnat il pun la dosar cu fluturasii semnati in spate ca si anexe?

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Trebuie să faceți dovada plății salariului.
Dacă se plătește pe card, nu e nevoie de altă dovadă decât extrasul de cont. Nu e nevoie de semnătura salariaților pe undeva.
Dacă se achită numerar, fie semnează statul de salarii, fie alt document important este să fac dovada plății drepturilor cuvenite.
Dacă se plătește pe card, nu e nevoie de altă dovadă decât extrasul de cont. Nu e nevoie de semnătura salariaților pe undeva.
Dacă se achită numerar, fie semnează statul de salarii, fie alt document important este să fac dovada plății drepturilor cuvenite.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
S-ar reintrodus posibilitatea de a muta coloanele, ca si anterior.rasaa646 scrie:Mutand coaloana de "rest plata"mai aproape de nume si....in ce ma priveste pe mine, de "salar aferent timpului lucrat"....lucram mai rapid....
Poate ....reveniti la acest aspect....

Doamne ajuta.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
balazse scrie:S-ar reintrodus posibilitatea de a muta coloanele, ca si anterior.rasaa646 scrie:Mutand coaloana de "rest plata"mai aproape de nume si....in ce ma priveste pe mine, de "salar aferent timpului lucrat"....lucram mai rapid....
Poate ....reveniti la acest aspect....
Da?
Super! Ma bucur mult....pe mine ma ajuta, intr-adevar!
Astept urmatoarea actualizare....
O zi minunata tuturooor!

- fagarasa176
De ce urmatoarea?rasaa646 scrie:Astept urmatoarea actualizare....
Poti sa o faci de acuma si o sa ai o surpriza
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Dar cum se face efectiv "mutarea"asta. Invatati-ma si pe mine,poate imi foloseste. Multumesc!
- fagarasa176
In loc sa dai click pe capul de tabel pentru sortare tii apasat si muti coloana unde vrei
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
sunt sigur ca multi nu stiau de ea, doar poate din greseala au aflat.. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Merge dar numai in partea de sus a ecranului "state salarii". Nu merge jos unde am salariatii. Am ultima actualizare, cea din 13.05.2016
Apasa pe "modific" (in partea de salariati) si incearca din nou (fara sa apesi pe "salvez").
-
Ai vazut!?! Pai da! Acum merge! E bine sa fie un @balazse la casa omului! Mersi frumos! Acum trebuie sa cuget cum mi-ar putea usura munca chestia asta?!!!
-
era bine daca mutarea ramanea permanenta sa nu mut de fiecare data cand intru in tabel
le-am sugerat sa monteze un buton cu ajut caruia sa-mi afiseze doar salariati activi mereu ..nu doar pe perioada sesiuni de lucru dupa ce pun eu filtru....ca in timp s-au strans multe contracte si defilez la greu pana unde am nevoie
nu au raspuns....
le-am sugerat sa monteze un buton cu ajut caruia sa-mi afiseze doar salariati activi mereu ..nu doar pe perioada sesiuni de lucru dupa ce pun eu filtru....ca in timp s-au strans multe contracte si defilez la greu pana unde am nevoie
nu au raspuns....