BILANT 2016
Re: BILANT 2016
Bre, iar te-ai înfierbântat?
-
Nu. Eu sunt calm. Dar o mai iau și "pe arătura" câteodată! Ceccar-ul e de vină. Mă"energizez" brusc când aud expresia asta!
-
Nedumerirea mea se referea mai mult la incompatibilitate si la norma de munca din CIM.Nu mi-au dat o baza legala.
Oricum sunteti aceeasi simpatici.
Oricum sunteti aceeasi simpatici.

-
Merci. Eu zic că se poate. Nu există bază legală care să INTERZICĂ asta!
Adică dacă ești soția asociatului unic și ai CIM cu 8 ore ești compatibilă și dacă ai CIM cu ore mai puține, nu mai ești compatibilă?bogeanua204 scrie:Nu am vrut sa dezvolt subiectul dar CECCAR mi-a comunicat ca se poate dar cu CIM cu norma intreaga.Multumesc.

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Contabil autorizat cu studii medii, are voie sa semneze bilantul la intocmit ?
cei de la ceccar, zic ca nu.
cei de la ceccar, zic ca nu.
Nu mi se pare corect, din moment ce eu intocmesc balanta si imi asum raspunderea.
Multumesc.
Multumesc.
Asa o fi, mergeti la demonstratie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna idee, dar distanta nu-mi permite....... s-au dus copii.
Daca n-as demonstra degeaba, zau ca m-as duce
Daca n-as demonstra degeaba, zau ca m-as duce

Ai o mentalitate de învingător. Bravo!
-
@robut fa o pancarda!
PS:"Sunt contabil autorizat cu studii medii si vreau sa semnez bilantul"
Bafta!

PS:"Sunt contabil autorizat cu studii medii si vreau sa semnez bilantul"
Bafta!
Explicația pentru CIM cu normă parțială:
- CECCAR și ANAF, în egală măsură, consideră că prin sintagma "conducătorul compartimentului financiar contabil" din legea contabilității nu se poate înțelege o persoană cu normă parțială ci doar cu normă întreagă și că un compartiment trebuie să aibă minim 2 persoane (din care una este conducătorul compartimentului)
Bază legală, ioc. De fapt nu ioc ci opinia lor sprijinită pe alte opinii ale ITM ține loc de bază legală. Nu veți găsi vreun text de lege cu astfel de restricție.
- CECCAR și ANAF, în egală măsură, consideră că prin sintagma "conducătorul compartimentului financiar contabil" din legea contabilității nu se poate înțelege o persoană cu normă parțială ci doar cu normă întreagă și că un compartiment trebuie să aibă minim 2 persoane (din care una este conducătorul compartimentului)
Bază legală, ioc. De fapt nu ioc ci opinia lor sprijinită pe alte opinii ale ITM ține loc de bază legală. Nu veți găsi vreun text de lege cu astfel de restricție.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.