bilant 31.12.2016
-
Re: bilant 31.12.2016
Eu stiu ca si anul trecut erau discutii referitoare la lipsa notelor contabile pentru firmele incadrate ca microentitati
Exact. Erau. Discuțiile pe anumite chestiuni se reiau ciclic.
De aceea unii dintre noi, eu sigur, se irită de-a dreptul când văd unele întrebări de astea. De exemplu, pe mail, mai vin și acum după 12 ani întrebări legate de concediile de odihnă. Sunt oameni care fac contabilitate și nici acum nu știu cum e cu media pe lunile anterioare.
Sunt în fiecare an oameni care prin 7 ianuarie dau mesaje de alea cu bilanțul, că pleacă în concediu. Sau în anul ăsta că în februarie ei fac statele pe februarie în 16 și vor să depună declarație pe februarie, în condițiile în care salariul mediu brut se schimba și formular adaptat nu exista.
La fel e cu notele explicative.
Ciclic.
De aceea unii dintre noi, eu sigur, se irită de-a dreptul când văd unele întrebări de astea. De exemplu, pe mail, mai vin și acum după 12 ani întrebări legate de concediile de odihnă. Sunt oameni care fac contabilitate și nici acum nu știu cum e cu media pe lunile anterioare.
Sunt în fiecare an oameni care prin 7 ianuarie dau mesaje de alea cu bilanțul, că pleacă în concediu. Sau în anul ăsta că în februarie ei fac statele pe februarie în 16 și vor să depună declarație pe februarie, în condițiile în care salariul mediu brut se schimba și formular adaptat nu exista.
La fel e cu notele explicative.
Ciclic.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
buna ziua
deci colegu tomac stii , in fiecare an, la ce sa te astepti de ce te mai iriti, incearca sa razi ca ai ainticipat expunerea de problem...in fiecare an intra cel putin unul nou pe forum..
asa ca ...sfera prb este ciclica....
deci colegu tomac stii , in fiecare an, la ce sa te astepti de ce te mai iriti, incearca sa razi ca ai ainticipat expunerea de problem...in fiecare an intra cel putin unul nou pe forum..
asa ca ...sfera prb este ciclica....
Eu știu la ce să mă aștept, nu e asta problema. Problema e că unii devin agresivi, se simt deranjați când le spui că e ceva ce ar trebui să știe mai ales că nu e prima dată când se întâmplă.
societate fara activitate in ultimi doi ani bilantul poate fi intocmit de catre administrator care este contabil autorizat?
Poate fi întocmit și de câinele de pază. Important e cine semnează la „întocmit”.
in formularul de bilant zice intocmit,calitate intocmit,cu alte cuvinte in situatia de mai sus mai trebuie vizat de un expert contabil?
Dacă este contabil autorizat, atunci el ar fi fost cel mai în măsură să vă răspundă, deoarece se presupune că știe legislația CECCAR.paund852 scrie: bilantul poate fi intocmit de catre administrator care este contabil autorizat?

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
discutam de o firma fara activitate unde se reporteaza sume
paund852, contează?
Ați întrebat vreun contabil autorizat dacă semnează bilanțul?
Ați întrebat vreun contabil autorizat dacă semnează bilanțul?
da conteaza pentru ca e vorba de copierea unor sume de la un an la altul ,nu are venituri de unde bani pentru a viza bilantul ,credeti ca un contabil autorizat nu are macar acest drept mai ales daca e un contabil cu multi ani de contabilitate in spate si mai plateste si niste taxe..........
Să înțelege că dvs sunteți contabilul autorizat? Dacă da, ce credeți? Puteți să-l semnați legal?
eu sunt cea care am intrebat si vroiam o parere nu sa ma trimiteti la lege,legea mai are si interpretari ,mai sunt si situati si situati ,cunosc legea dar cu spunam era o situatie
Adică nu contează ce spune legea, dar contează opinia unuia sau altuia? Și dacă opina altuia e altceva decât ceea ce doriți nu e tot o interpretare a legii?
Hai să fim serioși. Legea e clară în privința asta, doar că dumneavoastră vreți să găsiți pe cineva care să vă spună că nu e clară și că se poate interpreta cum doriți.
Hai să fim serioși. Legea e clară în privința asta, doar că dumneavoastră vreți să găsiți pe cineva care să vă spună că nu e clară și că se poate interpreta cum doriți.