Cred că nu știți cum se procedează. SAGA nu generează nimic în HTML. Și nici vreun fișier PDF sau vreun program de la finanțe nu generează ceva în HTML.
Iată ce trebuie să faceți:
- intrați la Operații - Închidere lună și generați D100/D102 pentru luna dorită.
- apăsați butonul "Generare XML" și selectați salvarea fișierelor și într-o altă locație, apoi selectați un folder pentru salvarea lor. Se vor genera fișiere cu denumirea: 100_LLAACUI.XML adică LL=luna, AA=an CUI=CUI

(spre exemplu pentru luna 10/2010 și cui 12345 se va genera 100_101012345.xml și 102_101012345.xml)
- deschideți pdf-ul șablon (D100_V10.pdf și D102-V2.pdf) de la MF.
- în D100_V10.pdf apăsați butonul "Import XML" și selectați fișierul xml generat anterior. Datele din acesta se vor importa în pdf și-l puteți semna.
- în D102_V2.pdf nu există butonul "Import XML", dar datele se pot importa intrând la "Document" - "Forms"/"Formulare" - "Import data"/"Import date" și selectând fișierul XML din care se vor importa.
- pentru D300 intrați la Situații - Listări - Jurnale de cumpărări/vânzări selectați D300 și după ce-l generați, apăsați "Generare XML". Se va genera un fișier cu numele D300_LLAACUI.XML.
- deschideți fișierul pdf șablon - D300_V6.pdf și apăsați butonul "Import XML" din declarație
- pentru D390 nu există fișier XML de importat. Pentru acesta apăsați "Copiere fișiuere" și importați fișierul txt rezultat, în PDF, cu ajutorul butonului "Import fișier" din declarație. Completați denumirea, adresa, numele și prenumele semnatarului precum și calitatea acestuia apoi puteți valida și aplica semnătura electronică.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.