Trebuie sa intocmesc un bilant pe 2013 la o SC , care si-a depus pe 2012 bilantul - fara erori ( de catre un alt contabil ), asa cum apare pe recipisa.
La o verificare a corelatiilor dintre formularele 10 si 30, am observat ca in formularul 30 sunt declarate cu cate 1 leu mai putin totalul creantelor si datoriilor; de asemenea nu este trecuta valoarea capitalului social subscris si varsat.
Intrebare : In bilantul pe 2013 pot sa corectez eu aceste diferente - la sume precedente ?
Bilant 2013 / sume precedente
Re: Bilant 2013 / sume precedente
Pot introduce intr-o formula, direct sume numerice daca nu am o corelatie in bilant?
Sczue, dar eu n-am inteles nimic din ceea ce ai spus. 

Lucrez in programul Saga si doresc sa depun Bilantul, dar imi apare o corelatie r35 nu este egal cu randul 68. Din cate am citit este o rotunjire, dar in acest caz nu stiu cum trebuie sa fac sa modific manual sa imi dea aceeasi suma ca pe balanta? Este o rotunjire de un leu.
Copiaza formula din bilant unde iti apare cu rosu, deoarece eu n-am vazut aceasta in lista de corelatii.
De altfel, de unde crezi tu ca se poate reduce cu un lei modifici in asa fel incat sa fie egala corelatia.
De altfel, de unde crezi tu ca se poate reduce cu un lei modifici in asa fel incat sa fie egala corelatia.
r39 = r13-r14-r15-r17-r20-r21-r22 = 11119-0-0-0-0-0-0
iar r39 = 11118. (incadrat in rosu)
intrebarea este: inlocuiesc r13 din formula cu nr. 11119?
iar r39 = 11118. (incadrat in rosu)
intrebarea este: inlocuiesc r13 din formula cu nr. 11119?
Nu corelatia corectezi, ci mergi la rubrica din bilant si daca este necesar modifici valoarea.