Rog pe cineva care a trimis email catre [email protected] sa-mi spuna si mie in cat timp a primit raspuns de la ei.
Am incercat telefonic si astept sa ma sune ei, daca o vor face...Pentru mine este important sa primesc un raspuns urgent.
Nu am primit confirmare la transmiterea revisal, desi am primit mesajul de procesare "registru rvs urmeaza a fi procesat etc."
Nu m-am mai confruntat cu o astfel de problema.Mentionez ca nu am nici un mesaj de eroare.
Cum as putea proceda fara sa ma deplasez la itm?
Multumesc anticipat.
suport registru inspectia muncii
-
Re: suport registru inspectia muncii
si eu am patit asa ceva...cu 3 revisaluri trimise aseara.
am discutat cu cineva de la suport tehnic in dimineata asta (pe la vreo 09.30 si mi-a recomandat sa intru si sa verific dupa vreo ora.
acum vreo 5 minute am verificat si imi apar revisalurile incarcate cu data de ieri....
mai verificati...
am discutat cu cineva de la suport tehnic in dimineata asta (pe la vreo 09.30 si mi-a recomandat sa intru si sa verific dupa vreo ora.
acum vreo 5 minute am verificat si imi apar revisalurile incarcate cu data de ieri....
mai verificati...
Tot aseara am avut si eu probleme. Incredibil, dar m-au sunat si problema s-a rezolvat. Chiar ii felicit pt. promptitudine. Mai rar in ziua de azi.
-
da..
totul e bine cand se termina cu bine
totul e bine cand se termina cu bine