urgent gestiune
-
urgent gestiune
Buna ziua,
Am tot cautat pe forum dar nu am gasit raspuns la problema mea!
am o firma cu 5 gestiuni global valorice, am setat la fiecare conturile analitice si cota de tva (24%)
La una dintre gestiuni imi da eroare in momentul in care bag iesiri : in sistemul global valoric este necesar sa se lucreze cu conturile analitice setate la nivel de gestiune. Sunteti sigur ca doriti sa continuati?
Din aceasta cauza cred ca nu imi descarca gestiunea pentru ca imi vede la 707.5(contul de venituri pentru aceasta gestiune) valoarea 0 cu toate ca eu am facturi!
Precizez ca am avut o singura gestiune in luna ianuarie pe care am defalcat-o in mai multe gestiuni la data de 01.02.2014, dar fara sa folosesc contul 999!
Am incercat sa sun la Saga dar nu imi raspunde nimeni!
Va multumesc!
Am tot cautat pe forum dar nu am gasit raspuns la problema mea!
am o firma cu 5 gestiuni global valorice, am setat la fiecare conturile analitice si cota de tva (24%)
La una dintre gestiuni imi da eroare in momentul in care bag iesiri : in sistemul global valoric este necesar sa se lucreze cu conturile analitice setate la nivel de gestiune. Sunteti sigur ca doriti sa continuati?
Din aceasta cauza cred ca nu imi descarca gestiunea pentru ca imi vede la 707.5(contul de venituri pentru aceasta gestiune) valoarea 0 cu toate ca eu am facturi!
Precizez ca am avut o singura gestiune in luna ianuarie pe care am defalcat-o in mai multe gestiuni la data de 01.02.2014, dar fara sa folosesc contul 999!
Am incercat sa sun la Saga dar nu imi raspunde nimeni!
Va multumesc!
Re: urgent gestiune
intrarile ? le aveti pe analitic al gestiunii ?
La gestiuni ai setat gestiunile astfel:
- 371.1, 378.1, 4428.M.1, 607.1, 707.1;
- ...
- 371.5, 378.1, 4428.M.5, 607.5, 707.5.
Precum le-ai creat ca si gestiuni "global-valoric" si in coloana TVA ai completat procentul?
Verifica la "fisiere" -> "tipuri de articole/servicii" -> ca la "marfa" sa nu ai setat analiticul 5 la conturi.
- 371.1, 378.1, 4428.M.1, 607.1, 707.1;
- ...
- 371.5, 378.1, 4428.M.5, 607.5, 707.5.
Precum le-ai creat ca si gestiuni "global-valoric" si in coloana TVA ai completat procentul?
Verifica la "fisiere" -> "tipuri de articole/servicii" -> ca la "marfa" sa nu ai setat analiticul 5 la conturi.
-
am folosit 4428.1 , 4428.5 respectiv la aceasta gestiune 4428.5
La intrari am folosit nedefinit
La tipurin articole nu am facut nimic
Ciudat este ca la celelalte gestiuni merge, aceasta este singura care nu merge
La intrari am folosit nedefinit
La tipurin articole nu am facut nimic
Ciudat este ca la celelalte gestiuni merge, aceasta este singura care nu merge
-
Intrarile tot pe analitic !
Verifica contul 707.5 sa nu fie ceva in plus de exemplu 707. 5 (un spatiu intre "." si "5").
-
Multumescccccc!
Era un spatiu inainte de 5.
Multumesc mult de tot, intrasem in panica!
Era un spatiu inainte de 5.
Multumesc mult de tot, intrasem in panica!

Cu placere, de obicei doar daca operam ceva gresit apar erori de acest gen.
tztztz...globurile astea de cristal domnule....formidabil ! 

-
Mai am o problema ceva mai mica
Am doua gestiuni la care vand si cherestea , in momentul in care introduc factura in ecranul de iesiri aleg T si automat imi trece tva 0 , trebuie sa mai fac o gestiune cu aceleasi conturi analitice dar cu tva 0 in care sa introduc aceste facturi cu taxare inversa?

Am doua gestiuni la care vand si cherestea , in momentul in care introduc factura in ecranul de iesiri aleg T si automat imi trece tva 0 , trebuie sa mai fac o gestiune cu aceleasi conturi analitice dar cu tva 0 in care sa introduc aceste facturi cu taxare inversa?
Cred ca da.