Buna ziua,
As vrea sa ma consult cu mai multe persoane vis-a-vis de o idee pe care o am.Am mai multe societati, dintre care una merge foarte bine, implicit profit f mare, si una fara activitate.Pe societatea care are activitate am 2 autoturisme cu care transport marfa (masina 4X4 si masina normala-marfa este mica,intra in 3-4 cutii) zilnic-aprox 400km-la punctele de lucru si clienti.Ma gandeam sa mut masinile pe societatea fara activitate si sa fac ctr de inchiriere cu societatea activa pentru a imi creste cheltuielile...o alta varianta ar fi sa externalizez distibutia (auto, sofer, etc) cu totul pe firma fara activitate si sa fac ctr de colaborare...ce parere aveti?Merita?Mentionez ca pe noua firma doresc sa cumpar un alt autoturism si voi avea ctr de chirie pt parcul auto-deci nu voi avea profit...
Multumesc
transfer autoturisme
Re: transfer autoturisme
ehhmmm ... nu se pun asemena intrebari in public.Ca si termen de comparatie, a se revedea inregistrarile facute publice referitoare la reducerea CAS.Totul se reduce la comparatia unor cifre....cifre care , cei drept in cazul dvs, sunt confidentiale.
LE:
Personal, sustin din tot sufletu' ..externalizarea anumitor servicii.
LE:
Personal, sustin din tot sufletu' ..externalizarea anumitor servicii.