Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca procedez bine sau nu in ceea ce priveste amortizarea unei cladiri reevaluate din 3 in 3 ani:
La 31.12.2012 a fost reevaluata a-2-a oara o cladire a unei persoane juridice. Dupa reevaluare, incepand cu 01.2013 amortizarea lunara (liniara) este mai mare decat amortizarea lunara calculata la punerea in functiune (2005). Diferenta de amortizare dintre amortizarea initiala si cea de dupa reevaluare o consider nedeductibila la calculul impozitului pe profit iar amortizarea deductibila o consider pe cea de la punerea in functiune.
Procedez bine?
Multumesc!
Amortizare nedeductibila reevaluare cladire
-
-
Re: Amortizare nedeductibila reevaluare cladire
Multumesc!
Mai am o intrebare referitoare la acest subiect:
La 31.12.2015 se va face urmatoarea reevaluare (a-3-a) si va fi stabilita o alta amortizare lunara. Ce se va intampla cu amortizarea nedeductibila de pana atunci? Nu mai tin cont de ea deoarece va fi alta amortizare nedeductibila in urma noii reevaluari?
Mai am o intrebare referitoare la acest subiect:
La 31.12.2015 se va face urmatoarea reevaluare (a-3-a) si va fi stabilita o alta amortizare lunara. Ce se va intampla cu amortizarea nedeductibila de pana atunci? Nu mai tin cont de ea deoarece va fi alta amortizare nedeductibila in urma noii reevaluari?