incadrare sau nu mijloc fix
incadrare sau nu mijloc fix
Buna ziua!
Am urmatoarea problema:
Am achizitionat cu o factura containere deseuri second hand in valoare de 10000 ron.Valoarea unui container nu depaseste 100 ron. Va rog sa-mi spuneti cum sa incadrez aceste containere: la obiecte de inventar sau mijloace fixe? Am mai avut si in trecut astfel de achizitii si bazandu-ma pe faptul ca sunt second hand le-am incadrat ca si obiecte de inventar (sa le pot identifica si casa usor), cu toate ca factura depasea 20000 ron. Credeti ca am procedat corect? Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde!
Am urmatoarea problema:
Am achizitionat cu o factura containere deseuri second hand in valoare de 10000 ron.Valoarea unui container nu depaseste 100 ron. Va rog sa-mi spuneti cum sa incadrez aceste containere: la obiecte de inventar sau mijloace fixe? Am mai avut si in trecut astfel de achizitii si bazandu-ma pe faptul ca sunt second hand le-am incadrat ca si obiecte de inventar (sa le pot identifica si casa usor), cu toate ca factura depasea 20000 ron. Credeti ca am procedat corect? Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde!
Re: incadrare sau nu mijloc fix
clar obiecte de inventar.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
M-ati mai linistit!herganiec scrie:clar obiecte de inventar.
Multumesc pentru raspuns! Alte pareri...
- fagarasa176
Conform OMFP 3055 poate fi si imobilizare...
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
eh,..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
am citit si despre asta, dar la momentul inregistrarii aceasta a fost logica urmata, de identificare si casare usoara...credeti ca nu e suficient la ce m-am gandit?La un eventual control pot avea probleme?fagarasa176 scrie:Conform OMFP 3055 poate fi si imobilizare...
- fagarasa176
Nu cred ca pot aparea probleme
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Va multumesc pentru raspunsurile dvs.fagarasa176 scrie:Nu cred ca pot aparea probleme
Pentru BuzgarI
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Multumesc!
A fost primul subiect pe forum!
O zi frumoasa!
A fost primul subiect pe forum!
O zi frumoasa!