decont de cheltuieli, cum este corect?

ciobanum

decont de cheltuieli, cum este corect?

#1 Mesaj de ciobanum »

Buna ziua, cum se inregistreaza corect achizitia de combustibil cu bon fiscal asimilat unei facturi simplificate, deci este scris CUI beneficiar, platit cu card personal, pentru srl cu TVA la incasare? Ex: bon fiscal din data de 05.08.2014, platit cu card personal patron. Am dat avans, iar bonul fiscal este predat cu decontul, in data de 10.08.2014 . Decontul inregistrat in data de 10.08. va contine inregistrarea 401=52, dar bonul fiscal se inregisreaza in Intrari, aleg ``B``, la data decontului, adica 10.08 sau la data de pe bon, 05.08? Multumesc

tomac

Re: decont de cheltuieli, cum este corect?

#2 Mesaj de tomac »

Data bonului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ciobanum

#3 Mesaj de ciobanum »

Multumesc mult!

florescuc278

#4 Mesaj de florescuc278 »

Se poate deduce BF combustibil pentru o alimentare de sâmbăta (pentru că mai nou -se pare-este mai ieftin combustibilul) dacă nu este pontat în ziua respectivă? Practic merge și alimentează și atât (e f aproape stația de alimentare). Ar trebui să fac totuși un decont, ceva? Mulțumesc

pinteae

#5 Mesaj de pinteae »

Daca deducerea este 100%, atunci auto este utilizata exclusiv in activitatea societatii. In acest caz, daca te-ai deplasat la benzinarie, trebuie sa ai foaie de parcurs si pentru ziua de sambata. Se poate in cazul tau?
Daca deducerea este de 50%, atunci auto este utilizata si in alte scopuri. Ca atare, nu trebuie sa intocmesti foaie de parcurs, alimentarea o poti face si in timpul liber. In aceasta varianta de deducere, nu sunt alte implicatii.

florescuc278

#6 Mesaj de florescuc278 »

Deducerea este 100%, auto este utilizată de un agent vânzări. Mulțumesc

Scrie răspuns