Probleme Calcul Indemnizatie Concediu Medical

prunam

Probleme Calcul Indemnizatie Concediu Medical

#1 Mesaj de prunam »

Am la o societate am urmatoarea problema legata de calculul indemnizatiei de concediu medical (angajata cu 01.04.2014) :

luna 04.2014 : 21 zile lucrate : 850 total salariu : venit brut : 850
luna 05.2014 : 21 zile lucrate : 850 total salariu : venit brut : 850
luna 06.2014 : 20 zile lucrate : 850 total salariu : venit brut : 850
luna 07.2014 : 23 zile lucrate : 900 total salariu : venit brut : 900

... salariatul a mai fost angajat la o alta societate in perioada 20.02.2014 - 31.03.2014.
... cand am depus cererea pentru restituirea CM (la luna august), de la sanatate mi-au spus ca nu mi-o primeste, pentru ca in baza de calcul trebuie sa-mi apara si veniturile pe care salariata le-a obtinut de la cealalta societate in perioada 02.2014-03.2014. Nu stiu cum se poate introduce in SAGA asa ceva pentru a mi se calcula alta baza de calcul a indemnizatiei (care sa aiba inclusa si lunile febr. si martie) sau daca este corect ce-mi cere d-na de la sanatate .. aveti cumva vreo idee ?! Multumesc anticipat pentru raspuns !

balazse

Re: Probleme Calcul Indemnizatie Concediu Medical

#2 Mesaj de balazse »

Este corect ceea ce iti cere.
Trebuie sa obtii adeverinta de la locul de munca anterior.
Acum la partea de luni ti s-a completat doar patru randuri, iar restul le completezi manual si listezi situatia cu calcul baza, dupa care revii si modifici zile baza, venit baza si ce mai trebuie.
Refaci declaratia si depui un rectificativ, iar cu noua declaratie vei merge la Casa de Sanatate.

Dupa parerea mea, faza asta cu stagiul anterior mi se pare un pic aberant, deoarece salariul este unul confidential ca urmare n-ar trebui divulgat asemenea informatii.

prunam

#3 Mesaj de prunam »

... am inteles procedura (am adeverinta de vechime de la precedentul loc de munca) ... multzam ! ... dar nu stiu cum sa introduc manual feb. si martie .. cand ma duc pe "salariat -> concedii -> concedii medicale" .. in stanga jos, deasupra la "calcul baza" imi apare tabelul cu lunile 4,5,6,7 dar nu pot introduce lunile 2,3 .. este read-only tabelul ... cum se procedeaza in situatia asta ?! multumesc !

balazse

#4 Mesaj de balazse »

In acest caz faci calculul manual, adica iti faci un tabel manual in care introduci datele asa cum apare si acolo si vezi ce iti iese. :wink:

prunam

#5 Mesaj de prunam »

... multumesc frumos pentru indrumari ... am rezolvat !

Scrie răspuns