Help...fisa articol
Help...fisa articol
Buna ziua...am si eu o problema de ceva timp,incerc sa rezolv...stocul la o fisa si nu reusesc...poate ma puteti ajuta...sa inteleg unde gresesc. Deci...am revenit asupra unor pozitii din bonurile de consum..(unele din sept.,oct.) iar acum in stocul final am cantitATEA DAR PRETUL NU E CORECT...am intrat pe nir -ul cu care intra pozitia respectiva am devalidat (inainte devalidind bineinteles si BC aferent) si am revalidat nir-ul...si totusi nu-l vede...pt. a-l putea scadea cu PRETUL CORECT.....Nu mai stiu ce sa-i mai fac...poate cineva din colegi s-au lovit si ei de aceste probleme...o luminita..ceva...
Re: Help...fisa articol
Parerea mea,
Reglati prin:
1.- Operaţii speciale
Reglati prin:
1.- Operaţii speciale
Opţiune apelabilă din meniul Operaţii - opţiunea de meniu - Alte operaţii cu stocuri.
Ecran funcţional care permite adăugarea sau scăderea din stoc a unor articole, pentru o gestiune.
Operaţiile se efectuează articol cu articol şi sunt de două feluri:
- operaţii de încărcare a stocului, care generează articole contabile 3xx=6xx
- operaţii de descărcare a stocului, care generează articole contabile 6xx=3xx
sau
2.- Reglări descărcare
Opţiune apelabilă din meniul Operaţii - opţiunea de meniu - Alte operaţii cu stocuri.
Are rolul de a regla valoric unele disfuncţii ale operaţiunilor de stocare/destocare a articolelor, de exemplu, urmare a faptului că operarea nu s-a efectuat coronlogic sau cand se modifica/sterg intrari descarcate.
Intrând în acest ecran şi apăsând butonul , programul va declanşa operaţiunea de verificare automată a mişcărilor la toate articolele, completând datele din acest ecran cu eventuale informaţii de reglare a anomaliilor.
Va recomandam lansarea acestei operatiuni cât mai des daca datele nu sunt operate in ordine strict cronolo