Schimbare nume de familie - certificat digital

ghineae681

Schimbare nume de familie - certificat digital

#1 Mesaj de ghineae681 »

Buna ziua,

A fost cineva in situatia in care si-a schimbat numele de familie, urmand ca apoi sa schimbe si certificatul de semnatura digitala?
Care este procedura? Sper ca nu trebuie sa pun pe toata lumea pe drumuri sa faca noi procuri, ma gandesc ca pe mine ma identifica in primul rand dupa CNP.

Multumesc

herganiec

Re: Schimbare nume de familie - certificat digital

#2 Mesaj de herganiec »

trebuie alt certificat.
daca se schimba ceva: mail, nume cnp,.. etc nu mai puteti reinnoi certificatul(sau chiar daca l-ati reinoit la furnizor), o sa aveti mari probleme la anaf. mai bine faceti altul nou si bininteles imputerniciri noi pt firme (din pacate).

Eu am trecut prin asta si la fiecare reinoire, la anaf nu il recunostea decat pe cel vechi reiuseau dupa o luna si n-spe mailuri sa il activeze si ei dar la urmatoare reinnoire o luam de la capat cu anaf-ul.. :?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ghineae681

#3 Mesaj de ghineae681 »

E cumplit...cum naiba sa ii pun pe toti sa faca alta procura?? :shock:

ghineae681

#4 Mesaj de ghineae681 »

Sa inteleg ca ati facut reiinoire si pana la urma a mers?
Ma gandesc sa incerc.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

dupa 10 mailuri la anf.. si explicatiile la fiecare de la inceput.. :twisted:
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ghineae681

#6 Mesaj de ghineae681 »

Pentru cei care au aceeasi problema si anume schimbarea de nume.

Se poate face reiinoire certificat digital. Trimiteti pe site-ul anaf documetul de confirmare si apoi acelasi document insotit de certificatul de casatorie sau dupa caz de divort la adresa de mail [email protected]. Le explicati de ce v-ati schimbat numele, ii rugati sa faca modificarile in sistem si sa va anunte si pe dvs cand au inregistrat noul certificat.
La mine a durat o zi desi ei spun ca dureaza trei zile.

Succes!

Scrie răspuns