autorizatie de functionare primarie

vancil

autorizatie de functionare primarie

#1 Mesaj de vancil »

Un SRL care urmeaza sa desfasoare activitate de comert cu amanuntul de uleiuri industriale are nevoie de autorizatie de functionare si aviz pentru orarul de functionare de la primarie? Va rog daca se poate si baza legala. Multumesc.

veresd

Re: autorizatie de functionare primarie

#2 Mesaj de veresd »

doar avizul pt orar. Se acorda mai demult acea autorizatie dar doar pt PFA, I.I. I.F, nu si pt. SRL. De la primaria doar taxa viza orar!

zaineal

Re: autorizatie de functionare primarie

#3 Mesaj de zaineal »

Buna ziua,
Daca sediul este intr-o cladire (printr-un contract de comodat) si tot aici isi desfasoara si activitatea respectiv show-room, atelier, birouri, trebuie sa avem aviz de functionare?
Va spun ca am tot cautat si nu-mi dau seama daca pentru orice CAEN sau doar pt cele din alimentatie publica, sau doar pt punctele de lucru aflate in localitati diferite de sediu....
Noi am inceput asa, initial sediul era in sect 6 si punctul de lucru in comuna pantelimon, apoi sediul s-a mutat l-a aceasi adresa. Dar din momentul infiintarii punctului de lucru, am scos avizul de functionare de la primarie si an de an am platit aceasta taxa. Ei ne au in baza de date si deci an de an cotizam... anul asta s-a depasit termenul de 31 martie, implicit apare amenda ... astfel am inceput sa caut temeiul legal pentru care e obligatoriu sa avem acest aviz de la primarie... daca ma puteti lumina ca eu n-am reusit.
cei de la primarie au spus ca orice magazin trebuie sa o aibe, doar birourile nu si mi-au dat "HCL 74/26.06.2014" despre care nu reusesc sa gasesc nimic.

Scrie răspuns