Hristos a Inviat!
va rog sa ma ajutati si pe mine sa inregistrez un discount aferent lunii feb.
la inceputul lunii martie am regasit pe o factura de achizitie marfa un discount care imi da batai de cap.
pe factura imi apare: storno discount promotie "firma X" februarie. totalul facturii este mai mica cu valoarea discountului.
va rog sa ma ajutati cu NC aferenta acestui discount.
va multumesc, o duminica placuta sa aveti!
Disocunt
Re: Disocunt
M am uitat mai atent pe factura si de fapt acest discount este un produs.
am un produs cu valoarea pe plus si la sfarsit aceasi valoare pe minus. eu acest produs il vand.
am un produs cu valoarea pe plus si la sfarsit aceasi valoare pe minus. eu acest produs il vand.
- balteanuc692
ASta inseamna ca acel produs are valoare de achizitie zero. Nu e nicio problema.
- Buna ziua!
Produsul are valoare, doar ca valoarea lui se diminueaza cu discountul si ramane factura pe zero.
NC sunt :
371 = 401
401 = 609
Produsul are valoare, doar ca valoarea lui se diminueaza cu discountul si ramane factura pe zero.
NC sunt :
371 = 401
401 = 609
va multumesc pt raspunsuri si timpul acordat.
inteleg ca inregistrez produsul in mod normal pt a incarca gestiunea cu valoare respectiva, iar la sfarsit, discountul il inregistrez prin 609.
inteleg ca inregistrez produsul in mod normal pt a incarca gestiunea cu valoare respectiva, iar la sfarsit, discountul il inregistrez prin 609.
- balteanuc692
Nu se inregistreaza prin 609 pentru ca reducerea este pe aceeasi factura. Ori inregistrati un produs la pretul lui din factura si celalalt produs la pretul de zero lei ori inregistrati cele doua produse la pretul unuia singur. Astfel, cele doua produse vor avea cost de achizitie la jumatate de pret.
ok, Va multumesc pentru raspuns.
O saptamana usoara sa aveti!
O saptamana usoara sa aveti!