buna seara
ma poate ajuta si pe mine cineva?
vreau sa produc muraturi si diferite conserve la o pensiune si nu stiu cum se procedeaza
sa ramana produsele ca materie prima iar unele chiar ca produs finit,
multumesc!!!
referitor la proces de fabricare a conservelor -pensiune-
Re: referitor la proces de fabricare a conservelor -pensiune
Configureaza ca gestiune cantitativ-valorica.
Intrarile de fructe si legume le vei opera ca intrari de materii prime.
Pentru fiecare tip de conserva, vei crea cate un articol de produs finit la care vei atasa o reteta.
Prin modulul de productie generezi productia de conserve.
In aceasta maniera vei face intrarile de produse finite si consumul de materii prime.
Pentru modul de operare in modulul de productie, iti sugerez va consulti fisierul Help din aplicatie.
Intrarile de fructe si legume le vei opera ca intrari de materii prime.
Pentru fiecare tip de conserva, vei crea cate un articol de produs finit la care vei atasa o reteta.
Prin modulul de productie generezi productia de conserve.
In aceasta maniera vei face intrarile de produse finite si consumul de materii prime.
Pentru modul de operare in modulul de productie, iti sugerez va consulti fisierul Help din aplicatie.
Eugen Pintea
multumesc,
dar mai am o nedumerire : las conservele ca produse finite si cum le dau in consum,
unele sunt chiar produse finite, dar altele sunt componente ale altui produs pot sa le transfer la gestiunea materii prime?
dar mai am o nedumerire : las conservele ca produse finite si cum le dau in consum,
unele sunt chiar produse finite, dar altele sunt componente ale altui produs pot sa le transfer la gestiunea materii prime?
- fagarasa176
Doar nu vrei sa faci reteta la salata boeuf? 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!