La un magazin cu amanuntul daca se conecteaza o casa de marcat la saga ce tip gestiune este recomandata: cantitativv valoric sau global valoric.
In cazul in care se folosesc si coduri de bare?
casa de marcat conectata la saga
- danilevicis
Re: casa de marcat conectata la saga
pt coduri de bare, recomandat gestiune cantitativ-valorica
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
si fara coduri?
- danilevicis
Am vânzări cu amănuntul şi aş dori să aflu cum operez vânzările cu amănuntul înregistrate prin casa de marcat?
R: Prin intermediul ecranului "Iesiri" se pot opera şi vânzările cu amănuntul sau orice vânzare de bunuri sau servicii sau o operaţie asimilată ieşirilor pentru care nu se emite în mod neapărat factură.
Pentru detalii despre modul de introducere a vânzărilor cu amănuntul sau serviciilor încasate cu bon fiscal fără nominalizarea clientului citiţi explicaţiile de aici: Introducerea vânzărilor zilnice la comertul cu amănuntul si Operarea rapida din Iesiri daca se foloseste o casa de marcat.
conform manual
R: Prin intermediul ecranului "Iesiri" se pot opera şi vânzările cu amănuntul sau orice vânzare de bunuri sau servicii sau o operaţie asimilată ieşirilor pentru care nu se emite în mod neapărat factură.
Pentru detalii despre modul de introducere a vânzărilor cu amănuntul sau serviciilor încasate cu bon fiscal fără nominalizarea clientului citiţi explicaţiile de aici: Introducerea vânzărilor zilnice la comertul cu amănuntul si Operarea rapida din Iesiri daca se foloseste o casa de marcat.
conform manual
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- fagarasa176
Nici nu ai cum la gestiunea global-valorica sa faci vanzare pe cod de bare pentru atata timp cat nu exista un articol predefinit in meniul articole la care sa atasasezi codul de bare respectivdanilevicis scrie:pt coduri de bare, recomandat gestiune cantitativ-valorica
Eu recomand folosirea MarketLine
Am implementat la un magazin si vanzarea pe cod de bare merge ca unsa

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- danilevicis
fagarasa176 scrie: Am implementat la un magazin si vanzarea pe cod de bare merge ca unsa