088

oporanus

088

#1 Mesaj de oporanus »

Buna
ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste posibile intrebari la un inetrviu pentru inregistrarea in scopuri de TVA (088)
am depus tot dosarul, cu copii si cate si mai cate iar acum este chemat administratorul la interviu sa-l intrebe nu stiu ce.....???
are cineva idee?
a trecut cineva prin asa ceva?
:shock: :shock: :(

ferenta

Re: 088

#2 Mesaj de ferenta »

Păi îl întreabă dacă are nevastă, amantă, copii, etc... :lol:
Glumesc, evident! :)
Interviul este legat de eventualele nelămuriri în legătură cu actele depuse la dosar.Ideal ar fi să mai parcurgeţi încă o dată, împreună, acele întrebări şi răspunsuri din chestionar.
Baftă!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

oporanus

#3 Mesaj de oporanus »

asa in spirit de gluma, ar fi fost bine sa intrebe doar atat (sot, amant, copii.... :lol: ), dar am inteles ca e ceva un pic mai mult decat ata...
ce sa zic?
Doamne ajuta!

tobosv790

#4 Mesaj de tobosv790 »

Unui colaborator al meu i s-a reprosat de ce eu sunt trecut in contract ca si simplu contabil si l-a pus sa faca act aditional la contractul meu individual de munca si sa-mi schimbe functia in"contabil sef". Eu nu am gasit nicaieri stipulata aceasta obligatie. Si am 23 ani de experienta profesionala... Asa ca: BAFTA!!

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Ba există. Acel punct din 088 se referă la persoanele ce organizează și conduc evidența contabilă. Conform art.10 din Legea 82/1991 aceste persoane trebuie să fie absolvente de studii economice superioare și să fie contabil șef, director economic sau financiar ori să dețină împuternicire scrisă pentru a îndeplini sarcinile specifice acestor funcții.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns