Buna ziua ,
Va rugam sa ne ajutati cu o problema : avem un magazin cu amanuntul si dorim sa introducem coduri de bare si sa legam casa de marcat la soft. Intrebarea este cum functioneaza mai exact :vine produsul cu codul de bare si cum procedez sa il introduc in gestiune ? Apoi la vanzare il scanez si cum se descarca din gestiune ? Va multumim
casa de marcat+produse cu cod de bare
-
Re: casa de marcat+produse cu cod de bare
Intrarea în gestiune se face prin intrări. Validarea intrării duce la operarea în stoc a intrării/
Ieșirea se operează în ieșiri. La validarea ieșirii se scade din gestiune a bunului.
Puteți folosi Marketline ca extensie. Este optimizat pentru vânzarea în comerțul cu amănuntul și sincronizează datele cu SAGA.
Cititorul de cod de bare nu face altceva decât să citească codul de bare tipărit pe produse și să-l trimită către program. E ca și cum l-ați citi și l-ați introduce manual, doar că se face automat.
Ieșirea se operează în ieșiri. La validarea ieșirii se scade din gestiune a bunului.
Puteți folosi Marketline ca extensie. Este optimizat pentru vânzarea în comerțul cu amănuntul și sincronizează datele cu SAGA.
Cititorul de cod de bare nu face altceva decât să citească codul de bare tipărit pe produse și să-l trimită către program. E ca și cum l-ați citi și l-ați introduce manual, doar că se face automat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumim frumos pt . ajutorul cu problema cu casa de marcat si codul de bare , daca se poate sa ne lamuriti ce-i cu sistemul Marketline si cum anume functioneaza , multumesc
Marketline este o extensie gratuită a SAGA. Se poate descărca de pe prima pagină a siteului. Găsiți și pe forum informații în secțiunea dedicată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Va multumim pentru ajutor . O zi buna