Buna ziua!
Am reinnoit certificatul digital la Transped. In certificat va aparea alta adresa de email (am schimbat-o) fata de cea care a aparut in Formularul 150 la depunerea initiala pe site-ul ANAF.
Eu pe site-ul Anaf depun doar documentul de confirmare la sectiunea ,,Reinnoire certificate" sau depun un alt formular 150 la sectiunea ,,Inregistrare certificate"??
Multumesc!
Reinnoirea cetificatului cu adresa email schimbata
-
Re: Reinnoirea cetificatului cu adresa email schimbata
daca o depuneti ca reinoire dar cu mailul schimbat nu o sa o recunoasca. Incercati.
S-ar parea ca trebuie din nou 150.
S-ar parea ca trebuie din nou 150.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
De la Certsign mi s-a spus ca , daca schimb adresa de e-mail va trebui sa reiau toata procedura de la inceput incepand cu declaratia la notar, etc
asa stiam si eu.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Din cate stiu eu ai doua posibilitati:
- in fisierul de "confirmare" lasi vechea adresa de e-mail si ceri furnizorului sa iti confirme astfel;
- depui din nou D.150 cu fisierul de "confirmare" cu noua adresa de e-mail, dar nu trebuie sa reiei procedura de la notar.
- in fisierul de "confirmare" lasi vechea adresa de e-mail si ceri furnizorului sa iti confirme astfel;
- depui din nou D.150 cu fisierul de "confirmare" cu noua adresa de e-mail, dar nu trebuie sa reiei procedura de la notar.