OPFV 2016
OPFV 2016
Buna ziua, pe site ANAF nu a aparut inca aplicatia OPFV 2016, se primesc FV cu aplicatia din 2015 in luna ian. 2016? Data cu 2016 nu se preia in OPFV 2015, cum procedez daca vreau sa platesc azi? A platit cineva in ian. 2016 cu aplicatia din 2015? Multumesc
Re: OPFV 2016
mai incercati. merge. Nu are treaba programul ca e din 2015 cu emiterea foilor de varsamant pe anul 2016.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Eu am dus un op pe 14 ianuarie si a mers
-
BUNA ZIUA
stie cineva care-i cauza ptr acest prg ( opfv, nu are importanta ce an are versiunea) nu face borderourile la op-urile facute??
lucrez pe mai multe computere si la unele imi face acest borderou
la altele ( majoritatea ) imi da eroare sau ma intreaba daca fac fisier , optez pentru a face fisier si ma scoate din prg.
nu are relevanata ( cred) versiunea de win. ca am cazuri cu aceeasi versiune si cu rezolvari diferite ( cu crearea borderoului sau nu )
multumesc
stie cineva care-i cauza ptr acest prg ( opfv, nu are importanta ce an are versiunea) nu face borderourile la op-urile facute??
lucrez pe mai multe computere si la unele imi face acest borderou
la altele ( majoritatea ) imi da eroare sau ma intreaba daca fac fisier , optez pentru a face fisier si ma scoate din prg.
nu are relevanata ( cred) versiunea de win. ca am cazuri cu aceeasi versiune si cu rezolvari diferite ( cu crearea borderoului sau nu )
multumesc