Autofactura - mai este nevoie sa emit factura ?
Autofactura - mai este nevoie sa emit factura ?
Buna seara ... o societatea comerciala (prestari servicii transport) are un client (producator de ciment) caruia ii transporta marfa ... de vreo 3-4 luni, clientul (fabricantul de ciment) a spus ca in baza anexelor (centralizatoarelor) de transport emite el factura in numele firmei prestatoare ... si de atunci, luna de luna ma inregistrez cu (auto)facturile firmei de ciment ... eu sunt obligat sa mai emit vreo factura ? "Contabilitatea" firmei de ciment a spus ca este in regula asa (au foarte multi transportatori care le livreaza marfa) si ca nu mai au nevoie de facturi emise de noi ... este in regula !? Multumesc frumos !
Re: Autofactura - mai este nevoie sa emit factura ?
E ok. Dar nu e vorba aici de autofactura, ci de factura emisa in numele clientului.
Re: Autofactura - mai este nevoie sa emit factura ?
Multumesc pentru raspunsul prompt .. i-am zis "autofactura" pentru ca asta este titlul dat de client documentului ..
.. inca o nedumerire as mai avea : pentru 2016, in D394 vad ca trebuie sa trecem seria si numarul facturilor pe care le emitem ... eu trec numerele de pe "autofactura" primita !? ... sau o sa trebuiasca sa dublez autofactura cu o factura emisa de mine (si sa ramana la mine toate 3 exemplarele) ?