mandatar loteria nationala

romane

mandatar loteria nationala

#1 Mesaj de romane »

Buna ziua , am si eu o societate care are contract de mandat cu loteria nationala pentru vanzare de lozuri , bilete de loterie si aparate de jocuri de noroc. Lozurile le primeste pe baza de aviz si de doua ori pe saptamana i se intocmesc niste borderouri de decontare si i se incaseaza banii pe baza de chitanta si i se aduc alte lozuri . pentru celelalte aparate depune banii in contul loteriei de doua ori pe saptamana si la inceputul lunii urmatoare societatea emite o factura catre loterie cu valoarea comisionului comunicata de acestia. Intrebarea mea este , in afara de factura emisa de societate , ce operatiuni trebuie sa mai inregistrez eu in contabilitatea acesteia , deoarece am intrebat la loterie si mi s-a spus ca nu ma intereseaza altceva nimic decat sa tin evidenta lozurilor pe fise de magazie . Banii incasati si depusi la banca sau achitati cu chitanta nu se evidentiaza nicaieri ? Va multumesc . :roll: :roll: :roll:

tomac

Re: mandatar loteria nationala

#2 Mesaj de tomac »

Ba da.
5311=462 cu sumele încasate în contul lor
462=5311 cu sumele depuse în contul lor din cele încasate sau cu sumele pentru care primește chitanță de la ei că le-a predat reprezentantului loteriei
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

romane

#3 Mesaj de romane »

Multumesc , asa am gandit si eu dar cum fac inregistrarile , o data pe saptamana cand imi face loteria borderoul ? Si as mai avea o intrebare , lozurile primite pe aviz , le inregistrez in Saga prin intrari in 8033 sau pot sa folosesc operatiunile speciale cu stocuri din program ?

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Încasarea zilnic dacă încasați zilnic. Plata la data la care le predați banii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns