semnatura rapoarte

popad975

semnatura rapoarte

#1 Mesaj de popad975 »

Vreau sa modific semnatura pe rapoarte, si nu se mai afla in configurari societate. Stie cineva unde pot modifica?

fagarasa176

Re: semnatura rapoarte

#2 Mesaj de fagarasa176 »

ver 3.0.461 din 03.01.2016
1. In meniul "Administrare" s-a introdus un ecran nou numit "Numere si serii" in care se genereaza automat plajele de serii si numere pentru documentele existente, corespunzatoare fiecarui an. De asemenea, se pot, optional, inregistra serii si numere, seria fiind considerata partea alfabetica de inceput a numarului (de ex., daca la coloana "Primul numar/serie" veti completa cu AA00001 se va considera seria AA si numarul 00001). Ecranul permite si tiparirea deciziei pentru numerotarea documentelor.
2. S-a modificat modul de completare al semnatarilor din rapoarte. Acum, acestia se introduc la momentul tiparirii documentului. Pot fi introdusi mai multi semnatari pentru aceelasi document care se vor memora in lista de selectie, programul afisand, implicit, ultima pozitie introdusa.
3. In ecranele "Intrari" si "Iesiri" s-a introdus un nou tip numit "C - Factura simplificata", pentru introducerea bonurilor fiscale care au completat codul fiscal. De asemena, in ecranul "Intrari", s-a introdus tipul "O - Borderou de achizitii".
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

Scrie răspuns