Buna seara,
Oare stie cineva cum sa procedez ca sa import date de pe doua PCuri diferite, care lucreaza tot cu Saga (un magazin industrial, unul alimentar, aceeasi societate), ca sa pot genera 394?
Am incercat si mi-a dat eroare cu arhiva nevalida. Care o fi problema?
Multumesc!
import date
Re: import date
cu ai facut arhiva?
scrie exact ce ai facut ca sa-ti zicem ce nu e bine.
scrie exact ce ai facut ca sa-ti zicem ce nu e bine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am zip-uit doua xls-uri (de la alta persoana, dar generate tot din Saga) cu articolele contabile din luna, unul de la magazinul alim, unul de la industrial. N-a mers, evident, nici una.
Cat de pe langa sa fi fost?
Multumesc.
Cat de pe langa sa fi fost?

Multumesc.
Foarte pe langa. Aici discutam de un program integrat si nu de un program in care copiezi alandala niste date, aici exista baza de date.
Mai citeste despre meniurile de "export" si "import", precum mare atentie la modul de configurare a celor doua "puncte de lucru".
Cel mai bine ar fi fost sa se utilizeze optiunea de "client-server", pentru cazul tau.
Mai citeste despre meniurile de "export" si "import", precum mare atentie la modul de configurare a celor doua "puncte de lucru".
Cel mai bine ar fi fost sa se utilizeze optiunea de "client-server", pentru cazul tau.