am gresit declaratia 100 din decembrie 2015 si anume in loc de imp pe venituri din dividende distribuite persoanelor fizice (604) am selectat imp pe ven din dobanzi (605).
am facut rectificativa la decembrie in sensul ca am anulat acel impozt pe dobanzi si apoi trebuie sa fac inca o declaratie 100 la decembrie 2015 cu impozitul pe dividende.
problema este ca nu reusesc. eu am actualizat versiunea de program si implicit de declaratii si cred ca mi-ar trebui o versiune anterioara, cum sa procedez?
eroarea care imi apare cand verific starea declaratiei este:
Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
va rugam sa verificati daca folositi versiunea corecta de PDF inteligent sau daca XML-ul creat contine
namespace-ul conform schemei XSD (pentru perioada de raportare)
eroare atribut: d_anulare: atribut necunoscut ('d_anulare') in namespace='mfp:anaf:dgti:d100:declaratie:v1'
F: validari globale
va rugam sa verificati daca folositi versiunea corecta de PDF inteligent sau daca XML-ul creat contine
namespace-ul conform schemei XSD (pentru perioada de raportare)
eroare structura: namespace ('mfp:anaf:dgti:d100:declaratie:v2') lipsa sau incorect la sectiunea
declaratie100. Valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:d100:declaratie:v1'
nu reusesc nici de pe site-ul anaf sa descarc varianta veche, nu stiu ce nu fac atunci cand descarc Adobe si nu imi iese.
aveti sugestii, va rog?
declaratia 100
Re: declaratia 100
AdobeReader ai sigur instalat. Descarcă de aici D100 : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/D ... R/100.html . A doua de sus, click drepta, Save target as...