Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati, este pentru prima data cand lucrez in saga dar ceva nu este in regula cu contul 371.
Am selectat gestiune cantitativ valoric, iar in administrare societati nu am bifat nimic, doar ca la mine nu scade deloc contul 371, ci creste de la o luna la alta.. va rog mult sa ma ajutati.
Multumesc anticipat!
cont 371
- fagarasa176
Re: cont 371
La intrari ai introdus produsele pe tip marfuri?
La iesiri ai vandut pe nedefinit sau pe gestiune marfuri?
Descarcarea gestiunii, respectiv generarea NC se face dupa ce inchizi gestiunea la inchidere luna
La iesiri ai vandut pe nedefinit sau pe gestiune marfuri?
Descarcarea gestiunii, respectiv generarea NC se face dupa ce inchizi gestiunea la inchidere luna
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua,
multumesc in primul rand ca cineva incearca sa ma ajute..
Am selectat Intrari/ A sau factura/ furnizorul/ data.
dupa carela tip (marfuri)/ gestiune (marfa)/ denumirea produsului/ cantitate/ pret/ si asa mai departe..
La vanzare, am selectat Iesiri/ factura.. to tip(marfuri)/ gestiune (marfa)/ am selctat produsul, cantitatea si pretul..
La 31.12.2015 am sold in 371 foarte mare 119000 lei, avand in vedere stocul meu...
am dat validare/inchidere luna.
am facut corect?
multumesc in primul rand ca cineva incearca sa ma ajute..
Am selectat Intrari/ A sau factura/ furnizorul/ data.
dupa carela tip (marfuri)/ gestiune (marfa)/ denumirea produsului/ cantitate/ pret/ si asa mai departe..
La vanzare, am selectat Iesiri/ factura.. to tip(marfuri)/ gestiune (marfa)/ am selctat produsul, cantitatea si pretul..
La 31.12.2015 am sold in 371 foarte mare 119000 lei, avand in vedere stocul meu...
am dat validare/inchidere luna.
am facut corect?
- fagarasa176
Da este corcet cum procedati
In meniul Operatii-->Inchidere luna, dupa ce validati "inregistrare operatii contabile aferente stocurilof" devine activ butonul "NC".
Acolo o sa gasiti notele contabile de descarcare a stocurilor aferente facturilor emise, transferurile, bonurile de consum, bon predare-primire, etc
Nota care va intereseaza trebuie sa fie de genul "Iesire- XXX SRL 607=371 "
In meniul Operatii-->Inchidere luna, dupa ce validati "inregistrare operatii contabile aferente stocurilof" devine activ butonul "NC".
Acolo o sa gasiti notele contabile de descarcare a stocurilor aferente facturilor emise, transferurile, bonurile de consum, bon predare-primire, etc
Nota care va intereseaza trebuie sa fie de genul "Iesire- XXX SRL 607=371 "
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!