buna ziua, vreau sa va intreb: in conditiile in care in ziua de astazi contabilul e si casier, el merge sa cumpere si ce are nevoie firma(asa e in cazul meu), trebuie folosit neaparat contul 542?Eu nu am lucrat cu el pana acum, nu am considerat necesar pentru ca nu era vorba de altcineva, sa imi fie frica , ca nu imi aduce justificarea, nu avem deplasari...nimic de genul, iar pt 2 bonuri de benzina si unul de tipizate, nu m-am complicat. Am mers direct pe:
% =401
6022
4426
apoi:401= 5311? Va multumesc!
contul 542
Re: contul 542
Daca faceti asa, platiti din banii proprii si apoi va faceti dispozitie de plata la firma pt banii resepctivi..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
concret, in registrul de casa, introduc in data respectiva nr, dp, furnizorul platit prin casa, iar de jos listez d.p., si ce scriu? contravaloare combustibil?sau cum? ca nu am lucrat cu asa ceva pana acum.
exact. listati si anexati bonul/bonurile la dispozitia de plata. o semnati si o puneti la reg de casa.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”