buna dimineata,
va rog sa imi spuneti cum procedez in situatia in care
un conducator auto pleaca in cursa externa in data de 16.05.2016 si se intoarce din cursa in data de 28.06.2016
diurna o achit cand se intoarce din cursa adica in luna iunie?
sau calculez pana la sfarsitul lunii mai si fac d.p. si o inregistrez in luna mai si diferenta in luna iunie si o inregistrez in luna iunie
multumesc
achitat diurne
- fagarasa176
Re: achitat diurne
Dirna se plateste la plecare
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
nu am cum sa fac asa pentru ca eu intru in posesia documentelor dupa ce acestia se intorc din cursa
deci am ordinul de deplasare, foaia de parcurs,si desfasuratorul foii de parcurs.
daca el pleaca in 16.05.2016 eu nu stiu .cum nu stiu nici cand se intorc din cursa.
deci pot sa fac plata cand se intoarce din cursa
deci am ordinul de deplasare, foaia de parcurs,si desfasuratorul foii de parcurs.
daca el pleaca in 16.05.2016 eu nu stiu .cum nu stiu nici cand se intorc din cursa.
deci pot sa fac plata cand se intoarce din cursa
da, sigur se poate si asa, sau puteti da avans de deplasare.
la intoarcere, cand faceti decontul pentru respectivul, calculati si diurna si o retineti direct din avansul primit anterior..
la intoarcere, cand faceti decontul pentru respectivul, calculati si diurna si o retineti direct din avansul primit anterior..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”