rugaminte mare ( semnarea bilantului )
rugaminte mare ( semnarea bilantului )
dragi colegi am o mare problema, fiind in primul an de stagiu la ceccar - nu am voie sa semnez bilanturile ( asa ne-au comunicat ) si cand am auzit asta am sunat o asa zisa experta contabil prin care i-am zis problema ca nu pot semna in timpul stagiului bilanturile, toate bune si frumoase , ca am vb o ora la telefon cu ea, si la sf conversatiei mi-a dat datele pt a face bilantul ( adica nr de inregistrare al pers fizice aut membre ceccar ) si am transmis bilanturile cu datele pe care mi le-a comunicat pe site anafului. iar acum cand sa ma duc sa-mi semneze bilanturile ( fizic ) nu mai imi raspunde ( si mai nou tel este inchis)
ce solutie as putea gasii in aceasta situatie, sunt disperata, mai am putin si fac infart, va rog un sfat
va multumesc frumos
ce solutie as putea gasii in aceasta situatie, sunt disperata, mai am putin si fac infart, va rog un sfat
va multumesc frumos
-
Re: rugaminte mare ( semnarea bilantului )
Eu aș face contracte individuale de muncă part-time/ o oră pe zi și le-aș semna în calitate de contabil angajat. Astăzi, începând de mâine.
dar bilanturile le-am transmis deja cu datele asa zisului contabil expert
-
1.Le-ati trimis on-line cu semnatura dumneavoastra electronica? Unde le-ati trimis si sub ce forma?
2.Aveti contracte cu firmele carora le-ati intocmit si transmis bilanturile?
1.Le-ati trimis on-line cu semnatura dumneavoastra electronica? Unde le-ati trimis si sub ce forma?
1. raspuns- da le-am trnsmis cu semnatura mea electronica , le-am transmis pe site anaf, asa cum se transmit declaratiile, bilanturile le-am transmis electronic pe site anaf
2. raspuns - da am contracte ind de munca ( pana acum eu semnam pe bilanturi la intocmite ) dar cum am mai spus si mai sus, acum cat timp sunt in stagiu mi-au spus ca nu am voie sa semnez la intocmit bilanturi
1. raspuns- da le-am trnsmis cu semnatura mea electronica , le-am transmis pe site anaf, asa cum se transmit declaratiile, bilanturile le-am transmis electronic pe site anaf
2. raspuns - da am contracte ind de munca ( pana acum eu semnam pe bilanturi la intocmite ) dar cum am mai spus si mai sus, acum cat timp sunt in stagiu mi-au spus ca nu am voie sa semnez la intocmit bilanturi
-
Nu vă mai luați după tot ce zice ceccar. Ce scrie pe recipise?
nu exista erori de validare,
problema este ca unul dintre colaboratori are o licitatie , si ii trebuie bilantul care ar trebuii semnat fizic de catre asa zisul contabil expert?
ma fac inteleasa?
ma fac inteleasa?
-
Atunci este în regulă. Nu vă faceți probleme. Înseamnă că nu trebuie semnate de membrii ceccar.
Ultima oară modificat Joi Mai 26, 2016 10:06 pm de către tobosv790, modificat 1 dată în total.
-
Atunci să își caute singur. Dvs nu-l puteți semna decât după stagiu. Un expert poate să audieze bilanțul și după depunerea acestuia fără erori. Acel bilanț este depus cum trebuie. Pentru licitație se poate întocmi raport de Audit și ulterior.
sa ma fac inteleasa, la bilant la intocmit am pus numele ex contabil, si nr de inreg in organismul profesional nr xx, iar de transmis, am trasmis eu cu semnatura electornica, problema este ca la semnarea fizica a bilantului im trebuie semnatura + stampila ei, dar ea acum nu imi mai raspunde la tel si nu mai dau de ea, cum duc eu acum bilantul nesemnat si nestampilat la banca?
-
De redepus nu o puteți face. Că e valabil și se consideră dublă depunere. Luați amendă. Căutați un alt expert care să facă un raport separat scris de auditare a bilanțului.
am inteles, sa vad maine ce pot rezolva, multumesc din suflet pt ajutorrr
-
Dar înainte să-l listați ștergeți din PDF datele acelei persoane care V-a dus cu vorba
-
Cu plăcere! Baftă!