declarare punct de lucru
declarare punct de lucru
1-Un punct de lucru se declara la fisc cand in 30 de zile de la incheierea contractului de inchiriere sau de la inceperea activitatii?
2-Pentru un punct de lucru cu 2 salariati se face declararea punctului doar la af de la sediul firmei, nu?
Multumesc!
2-Pentru un punct de lucru cu 2 salariati se face declararea punctului doar la af de la sediul firmei, nu?
Multumesc!
Re: declarare punct de lucru
1. Eu stiu 15 zile de la data totararii sau deciziei
2. pana in 5 salariati se declara doar la af unde e sediul
2. pana in 5 salariati se declara doar la af unde e sediul
-
costachet982
buna ziua
as dori niste lamuriri de la cei ce au facut mai recent infiintari de pct de lucru
infiintez un pct de lucru si nu stiu daca trebuie sa fac si la reg com infiintarea sau e suf. doar la anaf .
nu are peste 5 sal deci este fara cif
eu stiu ca dupa ce infiintez la anaf, anaf-ul comunica la reg.com infiintarea pct-ului de lucru , tot asa a ramas sau fac info si la onrc infiintarea ?
astept info sa stiu ce drumuri fac. , multumesc anticipat
as dori niste lamuriri de la cei ce au facut mai recent infiintari de pct de lucru
infiintez un pct de lucru si nu stiu daca trebuie sa fac si la reg com infiintarea sau e suf. doar la anaf .
nu are peste 5 sal deci este fara cif
eu stiu ca dupa ce infiintez la anaf, anaf-ul comunica la reg.com infiintarea pct-ului de lucru , tot asa a ramas sau fac info si la onrc infiintarea ?
astept info sa stiu ce drumuri fac. , multumesc anticipat
-
tobosv790
Nu contabilul se ocupa cu infiintarea sau desfiintarea unui punct de lucru. Eu asa stiu!
-
costachet982
-
costachet982
inca mai am sperante ca primesc o info pe tema asta......speranta moare ultima ...nu-i asa ??
punctul de lucru se declara prin HGA sau decizie asociat unic la ONRC.
se ataseaza dovada punctului de lucru si se autorizeaza conform CAEN REV 2.
dupa aceea se va inregistra si la anaf unde solicitati si RUC
se ataseaza dovada punctului de lucru si se autorizeaza conform CAEN REV 2.
dupa aceea se va inregistra si la anaf unde solicitati si RUC
si, daca e cazul, se autorizeaza casa de marcat
-
costachet982
multumesc de info....
este cazul si de casa de marcat...
acum intrebam doar daca incep cu onrc-ul sau merg la anaf si anaful trimite info la onrc...intre timp am aflat si ati postat si voi...primul pas este la onrc ...infiintare mai intai acolo caci cei de la primarie,ptr autoriz de funct.cer certif constat.cu pct de lucru ...deci m-am lamurit pe aspectul asta..
este cazul si de casa de marcat...
acum intrebam doar daca incep cu onrc-ul sau merg la anaf si anaful trimite info la onrc...intre timp am aflat si ati postat si voi...primul pas este la onrc ...infiintare mai intai acolo caci cei de la primarie,ptr autoriz de funct.cer certif constat.cu pct de lucru ...deci m-am lamurit pe aspectul asta..