Buna ziua,
am nevoie de un sfat: pana in prezent am functionat ca si expert contabil, profesie liberala, dar de curând mi-am deschis firma de contabilitate, autorizata CECCAR etc. Din punct de vedere tehnic cum sa procedez: in momentul in care semnez noul contract de colaborare cu clientii ca si SRL, sa redepun pentru toti declaratia D150 si D152 la finante? semnatura electronica este pe mine ca si persoana fizica.
Dar la ITM, sa cer o noua parola pt Revisal si sa depun instiintarea cu noul nr. de contract de colaborare. Stiti cumva, exista o metoda mai simpla sa fac trecerea contractelor cu clientii?
Apreciez un sfat. Multumesc.
Trecere de la PFA la SRL
Re: Trecere de la PFA la SRL
La semnătura electronică nu trebuie să faci nimic, semnezi în continuare fără probleme.
La ITM parolele vor rămâne aceleași, dar trebuie contracte noi pentru Revisal.
La ITM parolele vor rămâne aceleași, dar trebuie contracte noi pentru Revisal.
-
Ce contracte noi pentru Revisal? Pana acum erau contracte de colaborare intre PFA(profesia liberala) si clienti. De acum incolo vor fi contracte intre noul SRL si aceeasi clienti. Deci si inainte si dupa erau si raman contacte intre doua entitati economice. Ce sa caute in Revisal? Acolo se declara contractele individuale de munca intre angajati si angajatori. Nu e cazul aici. Eu asa inteleg!
Impropriu spus contracte. Am greșit eu. E notificarea că Revisalul e întocmit și depus în sistem externalizat, nu de o persoană din firma respectivă, în baza deciziei administratorului, ci de către o firmă agreată de ITM.
-
Așa da. Atunci e corectă precizarea.
-
ok, multumesc. Am inteles.