concediu medical
concediu medical
Am un angajat care a fost 3 luni anul acesta in concediu fara plata . Medicul de familie ia dat concediu medical dar in baza de calcul nu imi apare lunile fara plata . Ce fac acum ? Si binenteles ca mi-a respins adevedinta de sanatate saga si am refacut-o manual ca sa specific legile 158/2005 si 399/2006. Stiti cumva daca s-a corectat in Saga ? Multumesc
Re: concediu medical
Ce să se corecteze? Mai exact.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
adeverinta care i se da salariatului pentru medicul de familie in saga apare i s-a virat lunat contributia pt asig sanatate potrivit legii nr 95/2006. I-am refacut adeverinta dupa format medic familie se modifica potrivit oug 15/2005 privin concedii si indemniz asig soc de sanatate aprobata cu modificarile si completarile prin legea 399/2006. Iar jos apare un tabel chiar daca angajatul nu a avut nici o zi de concediu medical luata. daca doriti va trimit un model.
Nu e nevoie. Adeverința există și în SAGA. E la Adeverințe- Acordare CM. Doar că acel tabel apare dacă chiar există date ce să se completeze acolo. Pentru că e ilogic să pui un tabel gol.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Da am gasit multumesc. Imi puteti da un raspuns si la intrebarea daca a fost in concediu fara plata si i s a dat concediu medical se calculeaza corect baza ?